To Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού της ΕΜΥ:

Τα φαινόμενα που επηρεάζουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση μέχρι και τις βραδινές ώρες της Τρίτης 10/1 ενώ νέα επιδείνωση αναμένεται από την Τετάρτη 11/1 και από τα δυτικά.

Πιο αναλυτικά για σήμερα Δευτέρα 9/1 και αύριο Τρίτη 10/1 προβλέπονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές και παγετός κατά τόπους ισχυρός όπως και τοπικές καταιγίδες και τοπικά θυελλώδεις άνεμοι από απόψε το βράδυ.

Την Τετάρτη 11/1 ισχυρές βροχές και καταιγίδες καθώς και θυελλώδεις νότιοι άνεμοι ενώ την Πέμπτη 12/1 τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν και θα εξασθενίσουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα τακτικά καθημερινά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

Παρακαλούνται όλοι οι ιδιοκτήτες ελλιμενιζόμενων σκαφών στην περιοχή του Ηρακλείου να αποφύγουν τη δραστηριοποίησή τους κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας των σκαφών τους.

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου έχει θέσει σε ετοιμότητα όλο το προσωπικό και τα διατιθέμενα πλωτά και χερσαία μέσα προς αντιμετώπιση περιστατικών παροχής βοήθειας σε τυχόν κινδυνεύοντα πλοια, μικρά σκάφη και πρόσωπα.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook