Κάνοντας μια απογοητευτική εμφάνιση που προβλημάτισε αρκετά τους περίπου 30.000 οπαδούς του που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του Champions League χάνοντας με 3-4 από την Οντένσε. 
Οι Δανοί δεν αστειεύτηκαν κόντρα σε ένα κάτω του μετρίου Παναθηναϊκό και έκρουσαν τον κώδωνα του κινδύνου μόλις στο 12΄ όταν ο Γιόχνασον με σουτ και μετά από άστοχη έξοδο του Τζόρβα έκανε το 0-1. 
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει πριν την λήξη του πρώτου μέρους με κεφαλιά του Μπουμσόνγκ στο 34΄μετά από κόρνερ του Νίνη. 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον ιδανικότερο τρόπο για τους «πράσινους» με τον νεοαποκτηθέντα Τοτσέ να κάνει το 2-1 όμως οι Δανοί και πάλι το ματς στα ίσια οκτώ λεπτά αργότερα με τον Ρούντ που έκανε το 2-2 για την Οντένσε. 
Στη συνέχεια το ματς άνοιξε αρκετά ο Παναθηναϊκός έμεινε όμως από δυνάμεις και αντί να κάνει το 3-2 και να πάρει την πρόκριση δέχθηκε δύο τέρματα από τους Δανούς που έβαλαν «ταφόπλακα» στα όνειρα του για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. 
Στο 80΄ ο Καντρί με διαγώνιο σουτ έκανε το 2-3 και στο 87΄ ο Άντερσεν με εκπληκτικό σούτ έξω από την περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-4. 
Το μόνο που κατάφερε να πετύχει ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν να μειώσει σε 3-4 με πλασέ του Πετρόπουλου στο 93΄ όμως η πρόκριση είχε ήδη χαθεί για τους «πράσινους» που αποδοκιμάστηκαν έντονα από τον κόσμο τους. 

Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σιμάο, Κατσουράνης (74\’ Καραγκούνης), Νίνης, Λέτο, Μαρίνος (20\’ Τοτσέ), Κλέιτον (67\’ Πετρόπουλος)

Οντένσε:
 Βέσελς, Ρουντ, Αντρέασεν, Κρίστενσεν, Ουτάκα (87\’ Τραορέ), Ρεγκίνιουσεν, Γιόχανσον, Κρις Σόρενσεν, Τζεμπά Τζεμπά, Μεντί, Καντρί

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook