Το «αφεντικό τρελάθηκε», όπως πολύ εύστοχα έγραψε ο συντάκτης των αθλητικών, για το πριμ των 60.000€ που έδωσε το.. «αφεντικό» του Πλατανιά στους παίχτες της Ομάδας, μετά την νίκη με τον Παναθηναϊκό. 

Ωστόσο όμως υπάρχουν και κάποια άλλα παιδιά, που ήταν κάτω από το ίδιο «αφεντικό» και όχι μόνο πριμ δεν πήραν (και ούτε θα πάρουν), αλλά είναι απλήρωτα εδώ και εννέα μήνες.
 
Ο λόγος βέβαια για τους εργαζομένους της Τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ, που έκλεισε αιφνιδιαστικά τον περασμένο Απρίλιο και ενώ ο άνθρωπος που έκανε κουμάντο στο κανάλι, ο τωρινός Πρόεδρος της ΠΑΕ Πλατανιάς, είχε δεσμευτεί ότι μέχρι τέλος Μαΐου του 2016 θα έχει εξοφλήσει όλες τις υποχρεώσεις προς το προσωπικό, μπήκαμε στο 2017 και ακόμα περιμένουν.   

Και το σημαντικότερο όλων είναι ότι αυτά τα παιδιά εκτός από απλήρωτα είναι σε μεγάλο ποσοστό και άνεργα, με πολλούς από αυτούς να έχουν οικογένεια και παιδιά.

Καλό το πριμ και μπράβο, αλλά να μην ξεχνάμε ότι κάποιοι άλλοι με κάποια άλλη μοίρα τα βλέπουν αυτά και λυπούνται ή/και εξοργίζονται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook