Απειλές κατά της ζωής και της οικογένειας τους δέχονται πλέον οι ιδιόκτητες των ταξί για να λήξουν την απεργιακή τους κινητοποίηση. Το εξωφρενικό περιστατικό έγινε στα Χανιά με αποδέκτη των απειλών των πρόεδρο των ιδιόκτητων ταξί του νομού Ηλία Καραπατάκη.

Oπως δήλωσε στο Flashnews.gr  ο κ. Καραπατάκης \”χθες επιστρέφοντας στο σπίτι μου στην περιοχή  Πασακάκι με σταμάτησαν με το αυτοκίνητο τους 3 άτομα (φουσκωτοί) και με απείλησαν ότι αν δεν σταματήσουμε την απεργία θα έχουν πρόβλημα τα παιδιά μου , και η οικογένεια μου.\” Τέτοιες απειλές σημείωσε ο κ. Καραπατάκης \”δεν πρόκειται να μας  κάνουν να υποχωρήσουμε από τον αγώνα μας.\”   

Απο νωρίς το πρωί οι αυτοκινητιστές των Χανίων προχώρησαν σε αποκλεισμό των γραφείων της Διεύθυνσης Μεταφορών. Ο αποκλεισμός έληξε περίπου στις 11:30, ενώ να σημειωθεί πως σήμερα αυτοκινητιστές των Χανίων παρέλαβαν 10 δικογραφίες σε βάρος τους απο τις Εισαγγελικές αρχές.

Στο Ηράκλειο

Εν τω μεταξύ, έληξε αργά το πρωί ο αποκλεισμός που είχε πραγματοποιηθεί για λίγες ώρες από τους αυτοκινητιστές του Ηρακλείου, του Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.

Σημειώνεται ότι οι ιδιόκτητες των ταξί είχαν σχεδιάσει αρχικά να αποκλείσουν την εφορία του Ηρακλείου, αλλά όταν πήγαν εκεί βρήκαν παρατεταγμένες ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

\"\" \"\"

 

Αμέσως άλλαξαν ρότα και πήγαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, όπου επανέλαβαν ότι έκαναν και χθες στην Κνωσό. Δηλαδή \”απέκλεισαν\” το ταμείο αφήνοντας τους επισκέπτες να μπαίνουν χωρίς να πληρώνουν είσοδο.

\"\" \"\"

Γρήγορα όμως, έφτασαν στο Μουσείο αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες παρατάχθηκαν μπροστά από το ταμείο, απομακρύνοντας τους αυτοκινητιστές.

Τελικά ο αποκλεισμός σταμάτησε λίγο μετά τις 11 χωρίς άλλες εντάσεις.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook