Ανακοίνωση της Δ.Κ.Μ. Αν. Κρήτης:

“​Η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (Δ.Κ.Μ.) αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις πρόσφατες εκλογές του Τ.Ε.Ε. τόσο σε εθνικό, όσο και σε επίπεδο Κρήτης. 

Κι αυτό είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει! 

Η Δ.Κ.Μ. / Τ.Α.Κ. αναδείχθηκε δεύτερη δύναμη με σχεδόν διπλασιασμό της δύναμής της. 

​Δηλώνουμε δημόσια οτι συμβιβασμοί και διαδικασίες δοσοληψίας μεταξύ μεμονωμένων στελεχών που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ και στο ΣΥΡΙΖΑ (ΑΠΡΟΣΥΜΗ και ΑΜΑΚ αντίστοιχα) δεν μας αφορούν. 

​Η ΔΚΜ/Τ.Α.Κ. συμμετείχε σε διαδικασία διαβούλευσης με όλες τις παρατάξεις, ώστε να πάρουν έκαστη αυτό που υπαγόρευες το εκλογικό της αποτέλεσμα. Όμως δεν συμμετείχε και δε συμμετέχει σε διαδικασίες παράλογων απαιτήσεων, ούτε σε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι…

​Η ΚΜ είναι πρώτη δύναμη!: 

• Έχουμε κερδίσει και επαναδιεκδικούμε, πιο ενισχυμένη αυτή τη φορά, την κεντρική διοίκηση του ΤΕΕ 

• Έχουμε κερδίσει και επαναδιεκδικούμε την κεντρική διοίκηση των περισσοτέρων περιφερειακών παραρτημάτων, μεταξύ αυτών και της Δυτ. Κρήτης.

​Είναι ξεκάθαρο ότι όλοι μαζί ως παράταξη, εκλεγμένοι και μή, ενωμένοι δημιουργούμε μια δυνατή φωνή των επιστημονικών μελών του ΤΕΕ στην Αν. Κρήτη. 

​Θα συνεργαστούμε και θα δουλέψουμε για να είναι δυνατή η φωνή των μηχανικών, για να είναι δυνατή η φωνή της παράταξής μας που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες για να βγει η χώρα  από την κρίση. 

​Το ενδιαφέρον μας, οι προτεραιότητες μας είναι ο τόπος μας, οι συνάδελφοι μηχανικοί και η ευημερία όλων μας!

 Γι’ αυτό αγωνιζόμαστε από κάθε μετερίζι, είτε ως αντιπολίτευση στο ΤΕΕ, είτε ως διοίκηση στο ΤΕΕ, Ανατολικής Κρήτης αλλά και σίγουρα ως περήφανα στελέχη της αυριανής Κυβέρνησης της χώρας!”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook