Το ΄΄ΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΠΛΟΥΖ΄΄, το νέο βιβλίο του Πολυχρόνη Κουτσάκη, παρουσιάζεται την Τετάρτη  18 Ιανουαρίου και ώρα 7 μμ  στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, σε μια εκδήλωση-γιορτή, πλαισιωμένη ζωντανά με μπλούζ και όχι μόνο, από το βραβευμένο συγκρότημα   Coretheband.

Η  παρουσίαση συνδιοργανώνεται από την Αντιπεριφέρεια Χανίων , την Ένωση Πνευματικών Δημιουργών και τις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ.
Για το βιβλίο συζητά ο Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ κ. Νάσος Αθανασόπουλος με τον συγγραφέα Πολυχρόνη Κουτσάκη. Συντονίζει ο Πρόεδρος της Ενωσης Πνευματικών Δημιουργών Χανίων Δημήτρης Νικολακάκης.

Με την εκδήλωση αυτή γιορτάζεται η  ταυτόχρονη έκδοση στην Ελλάδα, στην Αγγλία και στις Ηνωμένες Πολιτείες του νέου αυτού αστυνομικού μυθιστορήματος του Πολυχρόνη Κουτσάκη , που ήδη κυκλοφόρησε σε Ελλάδα, Αγγλία και ΗΠΑ στις 12 Ιανουαρίου , προκαλώντας από τις πρώτες μέρες  κυκλοφορίας του , επιδοκιμαστικές κριτικές . Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το βιβλίο παρουσιάστηκε  την ίδια μέρα στην Αθήνα, στον ΙΑΝΟ.

Κάποιες από τις πρώτες κριτικές:

•    «Ένα εξαιρετικά απολαυστικό, σαγηνευτικό βιβλίο». Sharon Bolton, συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας, βραβευμένη με το CWA Dagger in the Library Award (ένα από τα σημαντικότερα διεθνή βραβεία αστυνομικής λογοτεχνίας).
•    «Ένα γευστικό θρίλερ που διαβάζεται με τη μία, χάρη στις συνεχόμενες ανατροπές στην πλοκή του». Russell James, συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας.
•    «Ένα από τα πέντε καλύτερα σύγχρονα ελληνικά αστυνομικά βιβλία», Κώστας Μουζουράκης, συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας.
•    «Ένας εξαιρετικός συγγραφέας που σε αναγκάζει να ταυτιστείς με τους ήρωές του, οι οποίοι έχουν έναν πολύ προσωπικό κώδικα ηθικής», Γιώτα Παπαδημακοπούλου, συγγραφέας, κριτικός λογοτεχνίας.
•    «Διάβασα τρέχοντας τις πρώτες σελίδες, έφτασα στην σελ. 50 χωρίς να το καταλάβω. Ο συγγραφέας με άρπαξε και με έβαλε μέσα στην ιστορία του από την πρώτη κιόλας σελίδα. Ένιωσα ευτυχής που διάβαζα γι’ αυτούς τους 4 χαρακτήρες που είναι φίλοι από παιδιά και καταφέρνουν να παραμένουν τόσο δεμένοι, παρά τις δυσκολίες στις μεταξύ τους σχέσεις. Η ανάγνωση του βιβλίου έμοιαζε με ρόλερ-κόαστερ (το τρενάκι του λούνα παρκ) με τις συνεχείς εναλλαγές συναισθημάτων που μου προκαλούσε». – Κριτική από αγγλίδα αναγνώστρια στο Goodreads.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook