Το ΚΔΒΜ ΙΙ Kappa Studies, συμμετέχει περήφανα στις διαδικασίες αδελφοποίησης του Δήμου Χερσονήσου, με την πόλη Rügen της Γερμανίας.
Η αποστολή της Kappa Studies, αποτελούμενη από το Διευθυντή κύριο Γιώργο Τριανταφύλλου, το σεφ και καθηγητή κύριο Γιώργο Λαζανάκη, πλαισιωμένοι από διακεκριμένους αποφοίτους της Kappa Studies, θα παρασκευάσουν εκλεκτές κρητικές συνταγές με ποιοτικά υλικά του τόπου μας, τις οποίες θα δοκιμάσει το γερμανικό κοινό, σε μία σπουδαία γαστρονομική στιγμή, για την Ελλάδα, τον πρωτογενή της τομέα και τους ανθρώπους που ζουν και εργάζονται στον ελληνικό τουριστικό τομέα.

Στη συνέχεια, η αποστολή της Kappa Studies, θα επισκεφθεί το Βερολίνο, όπου θα συμμετέχει στη πλέον γνωστή έκθεση GRÜNE WOCHE BERLIN 2017, όπου θα μαγειρέψουν ζωντανά μπροστά σε χιλιάδες επισκεπτών, με φρέσκα υλικά προερχόμενα από την πλούσια γη της Κρήτης.
Η μεγάλη αυτή σύμπραξη γεύσης και πολιτισμού, θα πραγματοποιηθεί την εβδομάδα, 16 έως 22 Ιανουαρίου και θα αποτελέσει ορόσημο στις διαπολιτιστικές σχέσεις των δύο χωρών.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook