Η πρεμιέρα έγινε! Οπως και τα δύο προηγούμενα έργα, έτσι και χθες το βράδυ, η θεατρική παράσταση του Δικηγορικού συλλόγου σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για το έργο του Λεωνίδα Προυσαλίδη «Επτά λογικές απαντήσεις» το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στα Χανιά, με ερμηνείες που καθήλωσαν τους θεατές.

Ένα εργό το οποίο αναπαριστά την καθημερινότητα στην κοινωνία μας και έχει σαν σκοπό να προβληματίσει και να ευαισθητοποιήσει τους θεατές.

Αν μη τι άλλο ο δικηγορικός σύλλογος όπως έγινε και στις προηγούμενες παραστάσεις έτσι και σε αυτήν, όλα τα έσοδα θα δοθούν σε ιδρύματα των Χανίων και για την στήριξη αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Πρόκειται λοιπόν για μια βιωματική θεατρική παράσταση με πολλά μηνύματα για μικρούς και μεγάλους.

Κοτσαλιουδάκης Γιώργος – Δικηγόρος και ένας από τους υπεύθυνους πολιτισμού του δικηγορικού συλλόγου

“Το έργο αυτό όπου έχει προβληθεί έχει αποσπάσει καλές κριτικές ενώ παραστάσεις έχουν δοθεί σε όλη την Ελλάδα και αυτή την περίοδο παίζεται από την ελληνική ομογένεια στο Βέλγιο. Είναι ένα έργο που πραγματεύεται τις ανθρώπινες σχέσεις μέσα στην κοινωνία όπως αυτές βιώνονται κατά μόνας αλλά και μέσα στις δαιδαλώδεις διαδρομές που μπορεί ένας νέος άνθρωπος να βιώνει. Υπάρχει το προφανές υπόβαθρο ενός νέου χρήστη ο οποίος παλεύει με τους δαίμονες του να απεξαρτηθεί νιώθοντας τύψεις για τον χαμό της συντρόφου του που πέθανε από υπερβολική χρήση ενώ ταυτόχρονα είναι μέλος μιας οικογένειας που παλεύει με τους δικού της δαίμονες. Τρείς γενιές συνάττονται πάνω στο σανίδι και η κάθε μια με τα δικά της βιώματα παραδίδει τα προβλήματα της στην επόμενη γενιά.

Ενα έργο που ο καθένας μας θα βρει τις απαντήσεις που αναζητά στα δικά του προβλήματα. Μέσα από τους χαρακτήρες θα ανακαλύψει ο θεατής πράγματα του προσωπικού γίγνεσθαι ώστε να φύγει από το θέατρο με μια διαφορετική αίσθηση της τοποθέτησης του στην κοινωνία.

Γίνονται πολλές δράσεις και πρωτοβουλίες από την πλευρά μας και μέσα από δράσεις στον πολιτισμό θέλουμε να στηρίξουμε και τα ιδρύματα της πόλης.

Γιάννης Δασκαλάκη – Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων

“Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της πολιτιστικής ομάδας για αυτή την δράση και για την εν γένη πολιτιστική δραστηριότητα που επιδεικνύουν ενώ παράλληλα προβάλουν τον δικηγορικό σύλλογο και κυρίως ότι γίνεται στα πλαίσια των δράσεων αλληλεγγύης διότι όλα τα έσοδα θα διανεμηθούν στα ιδρύματα της πόλης ώστε να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Να ευχαριστήσω την θεατρική, τον υπευθυνο τον κύριο Βεργάκη, τα μέλη της θεατρικής ομάδας που εργάστηκαν για το αποτέλεσμα που θα δείτε. Επίσης να ευχαριστήσω τον Λαέρτη Μαρκογιαννάκη,Μαρικίτα Καλογεράκη ,Ευαγγελία Νικάκη, Ρένα Νικηφοράκη-Μανιουδάκη, Δήμο Χαριτάκη καθώς και τον σκηνοθέτης μας τον Δημήτρη Καλογεράκη.”

Οι παραστάσεις βεβαια συνεχίζονται!

Σάββατο 14 – Κυριακή 15 Ιανουαρίου και Παρασκευή 20 – Σάββατο 21 – Κυριακή 22 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης 21:00

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook