Φαίνεται πως οι Beckhams έχουν τρελαθεί με την νεογέννητη κορούλα τους, Harper, που τους έχει πάρει στην κυριολεξία τα μυαλά!

Τόσα χρόνια περίμεναν την κόρη και τώρα που ήρθε αποφάσισαν να κάνουν ότι δεν έκαναν για τα άλλα τρία παιδιά τους. Η πρώτη κίνηση ήταν το τατουάζ που έκανε ο David με το όνομα της μικρής. Μετά ξεκίνησαν οι υπερβολικές δηλώσεις από τους γονείς της Harper, οι οποίοι όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτήν. Πολλές φορές μάλιστα υπερβάλλουν κιόλας λέγοντας πως το κοριτσάκι τους είναι το ομορφότερο στον κόσμο.

Οπως γράφει το real.gr, μπαμπάς και μαμά, πήραν τα μέτρα και το καλούπι του ποδιού της νεογέννητης Harper, και το έκαναν… χρυσό γλυπτό!

\"\"

Ναι ναι καλά διαβάσατε! H παραγγελία έγινε σε γνωστό οίκο γλυπτικής του Λονδίνου και αξίζει…1000 ευρώ! Ο εν λόγω οίκος ειδικεύεται στην πιστή αποτύπωση μερών του σώματος, όπως πατούσες, δάχτυλα, χέρια, κ.τ.λ.

«Η Harper είναι τόσο όμορφη και τόσο πολύτιμη, που οι γονείς της ήθελαν να κρατήσουν μια πιστή, φυσική της αναπαράσταση από το πώς είναι τώρα, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την γέννηση της. Ο David και η Victoria δεν σταματάνε να χαμογελούν και είναι οι πιο περήφανοι γονείς στον κόσμο», δήλωσε φίλη της οικογένειας στα ξένα tabloids.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook