Μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες τα “χαμόγελα” επέστρεψαν στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, αφού το 1-1 απέναντι στον πρωτοπόρο Ιωνικό επιτρέπει στη Χανιώτικη ομάδα να βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Σε ένα δυνατό παιχνίδι στις Μουρνιές οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 24’ με τον Σιμιτσή, που αξιοποίησε την ασίστ του Ντούλια, αλλά η… απάντηση ήταν σχεδόν άμεση για το ΙΝΚΑ, με τον Σουμπασάκη στο 35’ να αξιοποιεί τη σέντρα του Παληγεώργου και να ισοφαρίζει, κάνοντας ονειρεμένο ντεμπούτο.

Στη συνέχεια αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν έστω τον ένα βαθμό και δεν υπήρξαν καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο. Καλύτερη στιγμή το σουτ του Σαπαλίδη στο 55’, που κατέληξε άουτ.

Διαιτητής: Κουναλάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Δασκαλάκης – Μαυραντωνάκης (Ηρακλείου)

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ (Γιάννης Κατσούλης): Βλαχάκης, Βουρβαχάκης (89′ Τσίτας), Δημήτρης, Καρβουνιάρης, Παληγεώργος, Ζντράβκοβιτς, Ντεντάκης, Σουμπασάκης (69′ Γκουτσίδης), Τσικουδάκης (81′ Κυτράκης), Βεστάκης, Ταταράκης.

Ιωνικός (Ηλίας Καλοπήτας): Λέτσο (70′ λ.τρ. Ιωσήπου), Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Πέεφ, Ζαφειρίδης (66′ Μαρής), Σιμιτσής, Καμαρά, Σαπαλίδης, Ντούλιας (60′ Αργυρίου).

                                                                                                                    

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook