«Απαράδεκτο…» χαρακτήρισε το γεγονός ότι η διοργανώτρια αρχή λόγω κακής εκτίμησης στο ξεκίνημα με την έναρξη του πρωταθλήματος έχει… φορτώσει το πρόγραμμα των ομάδων ο Τάκης Τσακαλίδης.

Ο εκτελών χρέη προπονητή για τον Κισσαμικό μετά την απρόοπτη απουσία του Σπύρου Μπαξεβάνου, λόγω της απώλειας της μητέρας του, δήλωσε αναλυτικά τα εξής: «Θα αναφερθώ σε τρία μόνο συγκεκριμένα σημεία. Το πρώτο έχει να κάνει με την όποια δυσκολία έχουν όλες οι ομάδες στην κατηγορία μας, τη Football League, που έχουν αναγκαστεί πλέον να παίζουν τόσο συχνά, δηλαδή σαββατοκύριακα και μεσοβδόμαδα. Είναι πέρα για πέρα απαράδεκτο και προφανώς δεν αντιλαμβάνεται κανένας τι μπορεί να προκύψει και σίγουρα η όποια λάθος εκτίμηση όσον αφορά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος τους οδήγησε σε αυτό το κομμάτι, που είναι πάρα πολύ δύσκολο για τις ομάδες. Πόσο μάλλον η δική μας η ομάδα, που αναγκάζεται, λόγω του ότι είμαστε μακριά να ταξιδεύουμε συνέχεια. Είναι απαράδεκτο, θα έπρεπε κάποιος να επιληφθεί.

Το δεύτερο, έχει να κάνει –προς Θεού δεν έχω κάτι με τον διαιτητή- με τον θεσμό, με τον ορισμό των διαιτητών. Πρέπει να καταλάβουν κάποτε ότι πρέπει να αποφεύγουν να ορίζουν διαιτητές οι οποίοι είναι είτε ντόπιοι, είτε από όμορους νομούς. Οδηγεί αυτό το πράγμα τους διαιτητές σε μία έξτρα δυσκολία, προσπαθώντας με τις αποφάσεις του να μη φανεί ότι συμβάλλουν σε μία νίκη ή ότι βοηθάνε την ομάδα που είναι κοντά σε αυτούς ή στον ίδιο νομό και προκύπτει αντίθετο αποτέλεσμα. Αυτό εμπειρικά σας το λέω το έχω συναντήσει πολλές φορές και δυστυχώς δεν αλλάζει.

Το τρίτο κομμάτι έχει να κάνει με την προσπάθεια των παιδιών. Ξέρετε πολύ καλά ότι ήμασταν την Πέμπτη απέναντι στον Παναθηναϊκό και είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Έκανε αναφορά και ο Δημήτρης Τσερκέζος και δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο εγώ. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Η ομάδα είναι πολύ περήφανη για τα παιδιά αυτά, που προσπαθούνε πάντα για το καλύτερο.

Κλείνω δικαιολογώντας την παρουσία μου εδώ, οφείλεται στην απώλεια της μητέρας του κόουτς. Η διοίκηση, οι παίκτες, οι φίλαθλοι και όλοι όσοι αποτελούν την οικογένεια του Κισσαμικού του εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας. Επίσης θέλω να κάνω μία αναφορά σε έναν εκλιπόντα, που ήταν Κισσαμίτης, γεννήθηκε και μεγάλωσε με την ιδέα του Κισσαμικού, αγωνίστηκε στην ομάδα και δυστυχώς πριν λίγες ημέρες προέκυψε το μοιραίο. Αναφέρομαι στον Θανάση Σγουρομάλλη και όλοι μαζί εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Πιστεύω στη συνέχεια να έρθει ό,τι καλύτερο για όλους μας».

Για τον Πανελευσινιακό ο γυμναστής Βασίλης Σέγκος δήλωσε τα εξής: «Κι εμείς βρεθήκαμε έκτακτα χωρίς τον προπονητή μας Θανάση Δημόπουλο, είχε ένα περιστατικό και αναγκάστηκε να νοσηλευτεί. Μπορέσαμε και βάλαμε τρεις καινούριους παίκτες στο παιχνίδι και είχαμε την τύχη και προηγηθήκαμε στο σκορ μέχρι και τα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο αγώνας είχε ένα δραματικό φινάλε και οι γηπεδούχοι μας ισοφάρισαν όπως στο μπάσκετ! Μας ενοχλεί πάρα πολύ, γιατί προσπαθήσαμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη, που απ’ ό,τι φαίνεται μάλλον θα χρειαστούμε κι άλλη προσπάθεια για να το καταφέρουμε».

Για το αν έπαιξε ρόλο η γρήγορη αποβολή του Αρναούτογλου ένα λεπτό μετά από αυτή του Μίλιτς: «Εκείνη τη στιγμή εμείς είχαμε αριθμητικό πλεονέκτημα και ήρθαμε πάλι στα ίσα. Κάποιο ρόλο θα έπαιξε. Δεν μπορούμε να θεωρήσουμε ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο και να το στοχοποιήσουμε, σίγουρα κάποιο ρόλο θα έπαιξε».

Για το γεγονός ότι ο Πανελευσινιακός έπαιξε μαζική άμυνα κι έδωσε πολύ χώρο στον Κισσαμικό κι αν με βάση αυτό φαινόταν ότι μοιραία κάποια στιγμή θα ισοφάριζε ο Κισσαμικός: «Μπορεί να έφτανε στην ισοφάριση, μπορεί και να μην έφτανε! Αυτό δεν γνωρίζουμε αν θα γινόταν. Έπαιξε και πιο επιθετικά ο Κισσαμικός γιατί ήθελε μπροστά στο κοινό του να δείξει κάτι καλύτερο. Δεν ξέρουμε αν είναι θέμα διατύπωσης αυτό!».

Οι ποδοσφαιριστές

Ο Δημήτρης Τσερκέζος για τον Κισσαμικό είπε τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε αφενός την κούραση από το παιχνίδι του Κυπέλλου που παίξαμε την Πέμπτη και αφετέρου τη δυσκολία του παιχνιδιού –όπως όλα στην κατηγορία είναι δύσκολα- απέναντι σε μία ομάδα που ξέραμε ότι θα έρθει να αμυνθεί μαζικά, για να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί παίζοντας εκτός έδρας. Νομίζω ότι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι αισθανόμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι πήραμε τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά παρ’ όλα αυτά ήμασταν οι πρωταγωνιστές στο παιχνίδι, σε όλα αυτά τα 94-95 λεπτά που παίξαμε. Ο αντίπαλος έβαλε ένα γκολ τυχαίο, από μία στημένη φάση και δεν απείλησε σε καμία περίπτωση την εστία μας. Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια όλων των παιδιών μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να τους δώσω συγχαρητήρια και συνεχίζουμε. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι την Τετάρτη. Δεν μπορούμε να σταθούμε στην ισοπαλία, θέλαμε τη νίκη, αλλά τώρα τελείωσε. Τελειώνοντας θέλω να εκφράσω τη συμπαράσταση τη δική μου και όλων των παιδιών στον προπονητή μας, για τον χαμό της μητέρας του. Τα συλλυπητήριά μας και είμαστε δίπλα του».

Ο αμυντικός του Πανελευσινιακού Κώστας Τσούπρος δήλωσε τα εξής: «Δεχτήκαμε ένα γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Η ομάδα έκανε μεγάλη προσπάθεια, συνεχίζουμε… Αξίζαμε πιστεύω να νικήσουμε, αν και δεχτήκαμε μεγάλη πίεση από τον αντίπαλο. Καταφέραμε και προηγηθήκαμε αλλά ισοφαριστήκαμε στο 95’ από ένα αστείο γκολ. Συνεχίζουμε δυνατά…»

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook