Μετά από κάποια χρόνια γάμου ή σχέσης τα περισσότερα ζευγάρια θεωρούν δεδομένο ο ένας τον άλλον και ξεχνούν τι ήταν αυτό που τους γοήτευε στην αρχή. Στην πορεία η σχέση παίρνει την κατιούσα, το ζευγάρι απογοητεύεται και προσπαθεί να καταλάβει πού πήγε η σπίθα.

Ο συγγραφέας, Φρεντερίκ Γκουντάλ, δημιουργός του blog για την πατρότητα Mocha Dad, δηλώνει ακόμα ερωτευμένος με την σύζυγό του και προτείνει 8 τρόπους για να τονώσετε τη σέξι πλευρά της γυναίκας σας.

Η σταθερή αξία του κομπλιμέντου

Μην περιμένετε από τη σύζυγό σας να σας ρωτήσει πώς σας φαίνεται. Πάρτε την πρωτοβουλία να της κάνετε από μόνος σας μια φιλοφρόνηση, διαφορετικά θα νιώσει ότι το λέτε από υποχρέωση. Πείτε το κομπλιμέντο κάποια στιγμή που δεν θα το περιμένει και μην αρκεστείτε μόνο στην εμφάνισή της, αλλά επαινέστε και το μυαλό της, τονίστε πόσο καλή μαμά είναι και γενικότερα δείξτε ότι τη θαυμάζετε σε πολλούς τομείς.

Προσοχή στις μικρές λεπτομέρειες

Κάνατε το λάθος να μην προσέξετε ότι άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της; «Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω την αχρωματοψία ως δικαιολογία», λέει ο Φρεντερίκ Γκουντάλ.

«Μετά από αυτό το περιστατικό έδινα μεγαλύτερη προσοχή στα χτενίσματά της, το μακιγιάζ και τα ρούχα. Ακόμα κι αν δεν ξέρω τι ακριβώς αλλάζει, το αναφέρω ούτως ή άλλως. Η γυναίκα μου εκτιμάει την προσπάθεια».

Φλερτάρετε μαζί της

Τον πρώτο καιρό που βγαίνατε με την σύζυγό σας σας έβλεπε καλύτερο και από τον Δον Ζουάν. Τώρα ήρθε η ώρα να την διεκδικήσετε εκ νέου. Πείτε της κάτι που θα την κάνει να γελάσει, χαϊδέψτε απαλά το πρόσωπό της, κρατήστε της το χέρι ή εκπλήξτε την ευχάριστα με κάποιο μικρό δώρο. Κοινώς, κάντε την να θυμηθεί εκείνες τις πεταλούδες στο στομάχι!

«Καρφώστε» την με το βλέμμα σας

Δεν είναι κακό να μαγνητίζετε τη γυναίκα σας με το βλέμμα σας! Οι άντρες είναι οπτικά πλάσματα και διεγείρονται από αυτό που βλέπουν. Αν σας ρωτήσει γιατί την κοιτάτε τόσο έντονα, παραδεχτείτε ότι σας ελκύει η παρουσία της. Επιπλέον, μην ξεχνάτε ότι είναι άκρως αφροδισιακό να συναντιούνται τα βλέμματά σας.

Ώρα για αγκαλιά

Διατηρήστε το πάθος στη σχέση σας και γίνετε πιο στοργικός με τη σύζυγό σας. Μην ανησυχείτε για τα αδιάκριτα βλέμματα. Τραβήξτε την κοντά σας για να της δώσετε ένα φιλί και δείξτε της πόσο επιθυμητή είναι.

Ακούστε αυτά που έχει να σας πει

Οι άνδρες έχουν τη διάθεση να δώσουν λύση στα προβλήματα, αλλά μερικές φορές ξεχνούν να ακούσουν τις γυναίκες. Όταν μιλάει, αντισταθείτε στον πειρασμό να προσθέσετε το σχόλιο σας. Απλά ακούστε την. Με αυτόν τον τρόπο την κάνετε να αισθάνεται ότι είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στον πλανήτη εκείνη τη στιγμή.

Κάντε την να νιώσει ξεχωριστή

Μερικές φορές οι γυναίκες δεν νιώθουν σέξι, επειδή αισθάνονται ότι δεν τις εκτιμούν. Στο χέρι σας είναι να την κάνετε να αισθάνεται ξεχωριστή. Αγοράστε της λουλούδια χωρίς να υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος ή βοηθήστε την σε κάποια δουλειά του σπιτιού χωρίς να το ζητήσει. Μπορεί όλα αυτά να φαίνονται εύκολα και απλά, για τη γυναίκα σας όμως έχουν μεγάλη σημασία.

Επικοινωνήστε ουσιαστικά μαζί της

Το να κάνετε βαθιές και ουσιαστικές συζητήσεις με τη γυναίκα σας είναι η βάση για μια γερή σχέση. Πείτε της πόσο πολύ την επιθυμείτε και εκφράστε της πόσο σέξι είναι. Αν επιστρέψει εκείνη πρώτη στο σπίτι φροντίστε να της έχετε αφήσει ένα σημείωμα με λόγια αγάπης, κι όταν είστε χώρια κατά τη διάρκεια της ημέρας, μην ξεχνάτε να στέλνετε μηνύματα ή απλά τηλεφωνήστε της για να της πείτε ότι τη σκέφτεστε. Πρόκειται για τη γυναίκα της ζωής σας, και αξίζει αυτό να το θυμάστε κι εσείς κι εκείνη!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook