Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν θέλησε να αναφερθεί στη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος επιθετικός του Πλατανιά, που είχε ξανά εξαιρετική παρουσία με το γκολ της μείωσης του σκορ (5ο στο πρωτάθλημα) και το κερδισμένο πέναλτι της ισοφάρισης, ψηφίστηκε “ΕΛΕΠΑΠ-MVP” της αναμέτρησης.

Οι δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του:

«Σίγουρα, όταν παίζεις απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα είναι πάντοτε πολύ δύσκολο αλλά νιώθουμε δικαιωμένοι από το ισόπαλο αποτέλεσμα γιατί δουλεύουμε καθημερινά κι αυτό το βγάζουμε μέσα στο γήπεδο. Είχαμε παραπάνω μέρες να ξεκουραστούμε και καλή ψυχολογία από τα προηγούμενα παιχνίδια. Νομίζω ότι όλα αυτά βοήθησαν στο να κάνουμε κάτι θετικό και να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας».

Για το πώς αισθάνθηκε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του μετά το γρήγορο 0-2 του Ολυμπιακού: «Δεν νομίζω ότι φοβηθήκαμε καμία στιγμή. Κάναμε κάποια λάθη και δεχτήκαμε πάρα πολύ γρήγορα δύο γκολ αλλά νομίζω ότι αν φοβόμασταν δεν θα μπορούσαμε να ισορροπήσουμε μετά το παιχνίδι».

Για το ότι έμεινε στον πάγκο με τη Λάρισα και αν τον επηρέασε: «Οχι, όχι… Ηταν θέμα τραυματισμού, μια σωστή επιλογή από τον προπονητή μου και δεν με επηρέασε καθόλου. Κάθε φορά είμαι έτοιμος να δίνω το 100%».

Τέλος για την φετινή του παρουσία και το ενδεχόμενο να αλλάξει φανέλα το καλοκαίρι: «Δεν θα πω εγώ κάτι επίσημο. Το επίσημο πρέπει να βγει από αλλού εάν γίνει. Αυτό που με χαροποιεί εμένα είναι ότι έχω σκοράρει κάποια τέρματα φέτος κι έχω βοηθήσει την ομάδα να πάρει βαθμούς χάρη σε αυτά τα γκολ. Νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι η πορεία της ομάδας πάνω απ’ όλα και οι στόχοι που θέτει από την αρχή της χρονιάς. Αν τους πετύχει και κάνω κάποια μεταγραφή θα είμαι διπλά χαρούμενος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook