Συνάντηση στελεχών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου συναντήθηκαν με τον κ.Δημήτρη Αναγνωστάκη.

Η συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπ. Δημόσιας τάξης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13/1 και σε αυτή συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Γιώργος Καρτσάκης, ο αναπληρωτής Γ.Γ. Ιωάννης Παπαδάκης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση « Από τους αντιπροσώπους της Ένωσης τέθηκε το θέμα της αναγκαίας ενίσχυσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λασιθίου στις τακτικές και έκτακτες μεταθέσεις έτους 2017, καθώς και η περαιτέρω ενίσχυση των Υπηρεσιών του Λασιθίου με αστυνομικό προσωπικό όλων των βαθμών κατά την ερχόμενη καλοκαιρινή περίοδο, δεδομένου ότι αυτήν την περίοδο η περιοχή του Λασιθίου δέχεται πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών και αυξάνονται οι ανάγκες αστυνόμευσης από την άφιξη κρουαζιερόπλοιων και αεροπορικών πτήσεων από το εξωτερικό. 

Συζητήθηκε επίσης το πρόβλημα που υπάρχει στην στέγαση των Αστυνομικών Υπηρεσιών και οι δυνατοί τρόποι που μπορεί αυτό να αντιμετωπιστεί. Επίσης ο κ. Γενικός ενημερώθηκε και για άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί στις Υπηρεσίες τους και στην εκτέλεση του έργου τους. Τέλος συζητήθηκε η αναδιάρθρωση των Αστυνομικών Υπηρεσιών που βρίσκεται στο τελικό στάδιο και η εφαρμογή της αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα.

O κ. Γενικός εξέφρασε την βούληση του, ως γνώστης όλων των ανωτέρω προβλημάτων, να δώσει τις απαραίτητες κατευθύνσεις προς την επίλυση τους, προκείμενου να ενισχυθεί η αστυνόμευση και να εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών του Λασιθίου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook