Τελευταία ενημέρωση: 14:03

Παραδόθηκε πριν από λίγο στις αστυνομικές αρχές των Χανίων ένας 25χρονος άνδρας ο οποίος εμπλέκεται στη δολοφονία του Ιάκωβου Εμμανουήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες βασικός ύποπτος για την άγρια δολοφονία του 39χρονου είναι ο συνέταιρός του, αν και ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας καταδεικνύοντας μάλιστα τον 25χρονο ως δράστη, αφού όπως υποστήριξε εκέινος τον χτύπησε μέχρι θανάτου.

Ο συνέταιρος αρχικά είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή στη δολοφονία, ωστόσο οι κάμερες τον πρόδωσαν, αφού φαίνεται σε διάφορα σημεία της διαδρομής προς τη Ρογδιά να οδηγεί το αυτοκίνητο του 39χρονου.

Οι αρχές είχαν προχωρήσει στη σύλληψή του για άλλες υποθέσεις πριν μάλιστα ολοκληρωθεί η έρευνα προκειμένου να τον έχουν υπό κράτηση.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και η φίλη του συνεταίρου η οποία επίσης αρνείται τη συμμετοχή της στην υπόθεση, αν και οι κάμερες δείχνουν πως αφού ο συνέταιρος “ξεφορτώθηκε” το πτώμα του 39χρονου, στη συνέχεια επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της.

Επίσης νωρίτερα συνελήφθη και η φίλη του 25χρονου ενώ αυτήν την ώρα και οι τέσσερις βρίσκονται στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα αργά το απόγευμα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook