Απόλυτη σύγχυση και μπέρδεμα επικρατεί στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανίων μετά την εφαρμοφή του νέου τρόπου κλεισίματος ραντεβού

Στον χώρο των ιατρείων επικρατεί χαμός από τον πολύ κόσμο που είναι… “χαμένος στη μετάφραση” μέχρι να καταφέρει να κλείσει ραντεβού και να ακολουθήσει τη διαδικασία που απαιτείται, ενώ το προσωπικό είναι ελάχιστο με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να συνωστίζονται στον χώρο.

Το τηλέφωνο 28210 – 71010 που έχει δοθεί προκειμένου οι ασθενείς να κλείσουν ραντεβού δεν λειτουργεί και μάλιστα, όπως ανέφερε στο Flashnews.gr αναγνώστης, όσες φορές προσπάθησε να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο αυτό, διαπίστωνε ότι στο τρίτο χτύπημα έβγαινε τηλεφωνητής. Μάλιστα, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, όταν πήγε στο νοσοκομείο και ενημέρωσε ότι το τηλέφωνο δεν λειτουργεί, του είπαν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι γι’ αυτό.

Είναι άξιο απορίας πώς το νοσηλευτικό ίδρυμα προχώρησε σε αλλαγή του τρόπου κλεισίματος των ραντεβού με προχειρότητα από τη στιγμή που δεν έχει εξασφαλίσει την επίλυση πρακτικών και λειτουργικών προβλημάτων στο νέο σύστημα για την εξυπηρέτηση εκατοντάδων ασθενών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook