Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Ντίνου Πάγκαλου που έφυγε αμέσως για την Αθήνα προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΟΦΗ.

Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Ντίνος Πάγκαλος ανέφερε γι τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ ότι «ξέρω που έχω έρθει και γιατί έχω έρθει. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχω μαζί του την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ. Το έχω καταφέρει μια φορά με τον Πλατανιά και εύχομαι να τα καταφέρω και με τον ΟΦΗ».

O Nτίνος Πάγκαλος γνωρίζει πολύ καλά την Β’ Εθνική. Οπως λέει «είναι μια δύσκολη κατηγορία και πρέπει να έχεις ποιότητα αλλά και σκληρή ομάδα για να τα καταφέρεις».

Ενώ για την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τονίζει ότι «είμαι καλά και έχω αγωνιστικό ρυθμό. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ

Ο Ντίνος Πάγκαλος θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις μαζί με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στην Αθήνα με την αποστολή του ΟΦΗ και την Πέμπτη με την επιστροφή της ομάδας απο την Αθήνα, θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ενα επιθετικό με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της Β’ Εθνικής, καθώς μετράει πάνω απο 100 συμμετοχές στην κατηγορία με τη φανέλα του Πλατανιά, του ΑΟΧανιά, της Παναχαικής και του Ηρακλή Ψαχνών, απέκτησε ο ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον 31χρονο επιθετικό Ντίνο Πάγκαλο, ο οποίος έχει πανηγυρίσει άνοδο στην Σούπερ Λίγκ με τον Πλατανιά, αγωνίστηκε με την ομάδα των Χανίων σε αυτήν και θέλει να κάνει το ίδιο και με τον ΟΦΗ!

Ο Χανιώτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος απο την ΑΕΖακακίου με την οποία αγωνίστηκε για 6 μήνες στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου (14 συμμετοχές-8 γκολ) και ο ΟΦΗ, μετά απο ένα φλέρτ που κρατούσε τα τελευταία δυο χρόνια, τον έκανε δικό του.

Ο Ντίνος Πάγκαλος βρέθηκε την Δευτέρα (16/1) το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 μαζί με τον μάνατζερ του και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για 1,5 χρόνο.

Ποιος είναι

Ο Ντίνος Πάγκαλος γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1985 στα Χανιά.
Εχει ύψος 1μ80 και αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιωνία Χανίων.
Εχει αγωνιστεί στην Β’ Εθνική με Πλατανια, ΑΟΧανιά, Παναχαική και Ηρακλή Ψαχνών.
Μετράει πάνω απο 100 συμμετοχές σε ομάδες της Β’ Εθνικής.
Πανηγύρισε άνοδο στην Σούπερ Λίγκ με τον Πλατανιά και αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Το καλοκαίρι μετακόμισε στην Α’ κατηγορία Κύπρου και την ΑΕ Ζακακίου, με την οποία είχε 14 συμμετοχές και 8 γκολ.
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook