Σταθερή είναι η κατάσταση του 31χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκύλο το Σάββατο στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Ο 31χρονος νοσηλεύεται στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του Παπανικολάου, εκτός της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Στ. Τ, 31 ετών, διακομίστηκε στο Σάββατο (14/1) στη μία το μεσημέρι από το Νοσοκομείο του Βόλου με πολλά τραύματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια, τα οποία αποδίδονται σε επίθεση από σκύλο.

Η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή και όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του νοσοκομείου η χειρουργική επέμβαση δεν ήταν δυνατόν να γίνει νωρίτερα, λόγω κινδύνου μόλυνσης εξαιτίας των τραυμάτων.

Ο 30χρονος υπέστη επίθεση από σκύλο, προφανώς μεγάλου μεγέθους, στην περιοχή της οδού Προύσσης και διακομίστηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο το μεσημέρι του Σαββάτου και μάλιστα, η κατάστασή του ήταν τόσο τραγική που αποφασίσθηκε από τους γιατρούς να γίνει διακομιδή του στην Θεσσαλονίκη, όπου και νοσηλεύτηκε σε κρισιμότατη κατάσταση στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Την υπόθεση ανέλαβε και διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και από τις πληροφορίες που υπάρχουν οι αστυνομικοί προσπαθούν να μάθουν τι ακριβώς συνέβη. Εικάζεται ότι ο 30χρονος μπορεί να δέχθηκε την επίθεση του σκύλου κατ’ εντολή του αφεντικού του για λόγους εκδίκησης ή ο σκύλος να ήταν αδέσποτος -αν και στην περιοχή δεν εντοπίσθηκε αδέσποτο κάποιο σκυλί- ή ο σκύλος να ανήκε στον 30χρονο και για άγνωστους λόγους να επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook