Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο ΟΦΗ θα βρεθεί στο Αθλητικό Κέντρο του Καρπενησίου για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. 
Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μετά τον γολγοθά των πλέϊ οφ θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν μέχρι το Σάββατο και την Κυριακή το μεσημέρι στις 2.30 θα αναχωρήσουν από το Ηράκλειο με τελικό προορισμό το Καρπενήσι όπου θα παραμείνουν μέχρι και τις 20 Αυγούστου για να κάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. 
Στόχος του προπονητή του ΟΦΗ είναι η κρητική ομάδα κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Καρπενήσι να δώσει τουλάχιστον τρία φιλικά παιχνίδια ώστε να μπορέσει να δέσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα που έχει προγραμματιστεί για τις 27-28 Αυγούστου. 

Πήρε και τυπικά με 3-0 τον αγώνα με την Δόξα Δρ. 

Στο μεταξύ σήμερα το πρωί η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης Β΄ – Γ΄ Εθνικής κατοχύρωσε και τυπικά την αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Δόξα Δράμας που δεν έγινε ποτέ , στην κρητική ομάδα με σκορ 3-0 στα χαρτιά χωρίς όμως να επιβάλλει επιπλέον κυρώσεις στην ομάδα της Δόξας . 

Σε αυτό έπαιξε ρόλο και η στάση που κράτησε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ κ. Φωτάκης που ήταν παρών στην διαδικασία και βάση της απόφασης που βγήκε για τον ΟΦΗ ακολούθησε την ίδια γραμμή η Πειθαρχική Επιτροπή και για την αναμέτρηση του Λεβαδειακού με την Δόξα Δράμας που κατοχυρώθηκε και αυτή με σκορ 3-0 στους Βοιωτούς. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook