Ανάμεσα στις γυναίκες που θα πάρουν μέρος θα είναι και διασημότητες όπως η Κέιτι Πέρι, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Ολίβια Γουάιλντ, η Σερ, η Αμέρικα Φεράρα και η Έιμι Σούμερ

Η ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ αυτήν την εβδομάδα ως ο 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτείών αναμένεται να επισκιαστεί από ένα κύμα πορειών και διαμαρτυριών.

Η μεγαλύτερη κινητοποίηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί μία μέρα μετά την προεδρική ορκωμοσία, στις 21 Ιανουαρίου, είναι η Πορεία των Γυναικών στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ. Όπως τονίζει ο Guardian στην πορεία εικάζεται πως θα λάβουν μέρος 200.000 άτομα, γράφοντας έτσι ιστορία.

Το «παρών» στην πορεία πρόκειται να δώσουν και αρκετές διασημότητες, όπως η Κέιτι Πέρι, η Σκάρλετ Γιόχανσον, η Σερ, η Ολίβια Γουάιλντ, η Αμέρικα Φεράρα και η Έιμι Σούμερ. Η ηθοποιός Αμέρικα Φεράρα σχολίασε επί του θέματος: «Από τις εκλογές, πολλοί φοβούνται πως οι φωνές τους δεν θα ακουστούν. Σαν καλλιτέχνες, γυναίκες και το πιο σημαντικό, ως αφοσιωμένες Αμερικανίδες είναι κρίσιμο να σταθούμε μαζί με ομοψυχία για την προστασία, την αξιοπρέπεια και τα δικαιώματα των κοινοτήτων μας».

Από την πλευρά της, η γνωστή ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον ανακοίνωσε πως: «Λαμβάνω μέρος στην πορεία στην Ουάσινγκτον για να δείξω στον επόμενο πρόεδρο μας ότι εμείς, γυναίκες και άντρες μαζί, δεν θα παραιτηθούμε, ούτε θα σιωπήσουμε και θα πολεμήσουμε για να προστατέψουμε τα κορμιά και τις επιλογές μας».

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook