Σχεδόν ένα μήνα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ από τον Τούρκο αστυνομικό Μεβλούτ Μερτ Αλτιντάς, η σορός του δράστη ενταφιάστηκε σε «νεκροταφείο ανωνύμων» στην Άγκυρα, σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρώσος διπλωμάτης εκτελέστηκε στις 19 Δεκεμβρίου με εννέα σφαίρες τη στιγμή που πραγματοποιούσε ομιλία στα εγκαίνια έκθεσης φωτογραφίας με θέμα τις σχέσεις Ρωσίας – Τουρκίας, ενώ ο 22χρονος δολοφόνος έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών.

Μετά το θάνατο του Αλτιντάς, λοιπόν, κανένα νεκροταφείο δεν δεχόταν τη σορό του, ενώ ούτε η οικογένειά του θέλησε να την παραλάβει.

Έτσι, όπως επισημαίνει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων ο 22χρονος ενταφιάστηκε από αρμόδια υπηρεσία του δήμου της Άγκυρας σε «νεκροταφείο ανωνύμων» στις 13 Ιανουαρίου.

Όλα αυτά, ενώ εξακολουθεί να διενεργείται έρευνα σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας του Καρλόφ, με τον υπουργό Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, να κάνει λόγο για «ενδιαφέρουσες εξελίξεις» αφήνοντας ανοιχτά πολλά ενδεχόμενα πίσω από τα κίνητρα και τις διασυνδέσεις του δράστη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook