Με εκατόν τριάντα τέσσερις ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 88 σταθερούς και 46 φορητούς,  ενίσχυσε ο Δήμος Ιεράπετρας την τρέχουσα περίοδο τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία  χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση  της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και με πρώτιστο στόχο να υποστηριχθεί το έργο των σχολείων προς όφελος πάντα της μαθητικής κοινότητας, οι Σχολικές Επιτροπές προμηθεύτηκαν μέσα από προβλεπόμενες διαδικασίες και παρέδωσαν, όπως ανέφερε ο πρόεδρος τους, κ. Ηλίας Νταραράς,  134 ανακατασκευασμένους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε όλα τα σχολεία του δήμου ανάλογα με τις ανάγκες τους. 

Στην καθημερινή προσπάθεια της δημοτικής αρχής να υπηρετήσει με αφοσίωση και συνέπεια τις ανάγκες του τόπου και να ανταποκριθεί στις ανάγκες των σχολείων αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης με αφορμή επίσκεψή του στον 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου εκτός των άλλων είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την Διεύθυνση, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Δ. Τουρλούκη και τους μικρούς μαθητές. 

Όπως τόνισε με πίστη και προσπάθεια, παρά τις μειωμένες κρατικές επιχορηγήσεις, οι Σχολικές Επιτροπές και οι Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας μέσα από την εποικοδομητική συνεργασία με τις Δ/νσεις Εκπαίδευσης, τους Διευθυντές και το εκπαιδευτικό προσωπικό  υποστηρίζουν καθημερινά το έργο των σχολείων, μεριμνώντας πρώτα απ’ όλα για τον εξοπλισμό, τις υποδομές τους και την εύρυθμη λειτουργία τους. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο, κ. Ηλία Νταραρά, σε όλα τα μέλη των Επιτροπών, στους εκπαιδευτικούς, τους αντιδημάρχους και τους εργαζομένους του Δήμου Ιεράπετρας για τη στήριξη και το ενδιαφέρον τους όλο αυτό το διάστημα για τα σχολεία» 

Η προσπάθειά μας για την ενίσχυση και κάλυψη των αναγκών όλων των σχολικών μονάδων  συνεχίζεται, υπογράμμισε ο κ. Καλαντζάκης, υποστηρίζοντας έτσι έμπρακτα τους μαθητές και την εκπαιδευτική διαδικασία. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook