Με ιδιαίτερη χαρά ο Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι –με αφορμή την παρουσία του στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό- θα επισκεφτεί το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της Χανιώτικης ομάδας θα επισκεφτούν το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα και θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται εκεί.

Η ανακοίνωση:

Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 19/1/17 στις 12.30μ.μ., η αποστολή της ομάδας μας που θα βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα επισκεφτεί το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Είναι η πρώτη φορά που αποστολή ποδοσφαιρικής ομάδας θα βρεθεί στο Ωνάσειο, γεγονός που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον Πλατανιά Χανίων και επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένη προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Ωνάσειο, οι παίκτες της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση από τους ιατρούς του Κέντρου για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της υγείας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook