Η Football League αποφάσισε την αναβολή του αγώνα Τρίκαλα-Κισσαμικός, που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (18/01).

Αιτία της αναβολής οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες και η πυκνή χιονόπτωση που επικρατεί στον Δήμο Τρικκαίων.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού, που περιέχει και την ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

Δεν θα μεταβεί τελικά στα Τρίκαλα η ομάδα μας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/01) με την τοπική ομάδα, που ήταν προγραμματισμένη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και πυκνής χιονόπτωσης στον Δήμο Τρικκαίων.

Η ανακοίνωση του Κισσαμικού:

Δεν θα μεταβεί τελικά στα Τρίκαλα η ομάδα μας για την αναμέτρηση της Τετάρτης (18/01) με την τοπική ομάδα, που ήταν προγραμματισμένη για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan.gr FOOTBALL LEAGUE 2016-2017.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η διοργανώτρια αρχή η αναμέτρηση αναβλήθηκε λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και πυκνής χιονόπτωσης στον Δήμο Τρικκαίων.

Κατά συνέπεια το βάρος της προετοιμασίας πέφτει στο τοπικό ντέρμπι με τον ΑΟΧ, που είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (22/01, 15:00) στο γήπεδο Περιβολίων.

Η ανακοίνωση:

Αναβάλλεται ο αγώνας μεταξύ των ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Τετάρτη 18/1/17 και ώρα 15:00) μετά από έγγραφο της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ . ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ, ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, & ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών & πυκνής χιονόπτωσης που επικρατούν στον Δήμο Τρικκαίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook