Ένα απίστευτο περιστατικό από την Κίνα είδε το φως της δημοσιότητας. Ένας πατέρας επιχείρησε να πουλήσει τον μικρό γιο του προκειμένου να αγοράσει ένα αυτοκίνητο στη σύζυγό του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άντρας ήθελε να χωρίσει τη γυναίκα του, η οποία όμως ζήτησε ένα αυτοκίνητο για να συμφωνήσει και να του δώσει διαζύγιο! Έτσι λοιπόν είπε να πουλήσει το παιδί του για να βρει τα χρήματα και να… απαλλαγεί από εκείνη.

Μάλιστα, ο πατέρας καταγράφηκε να κρατά τον πέντε μηνών γιο του στο κρύο σε μια πόλη της ανατολικής Κίνας, την ώρα που περίμενε τον υποψήφιο αγοραστή, όπως γράφει η Huanqiu, που συνεργάζεται με την People’s Daily Online.

Η αστυνομία συνέλαβε τον άντρα που συμφώνησε να πουλήσει το παιδί του για 80.000 γουάν (περίπου 9.600 λίρες, όπως σημειώνει η βρετανική Daily Mail), σε έναν ξένο που είχε γνωρίσει μέσω ίντερνετ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της 12ης Ιανουαρίου και ο άντρας φαίνεται στο βίντεο νευρικός, να περιμένει τον αγοραστή.

Αστυνομικοί είδαν τον άντρα και τον έκριναν ύποπτο. Ανησυχώντας ότι μπορεί να έβλαπτε το παιδί, τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Μετά την ανάκριση, ο ίδιος ομολόγησε ότι προσπάθησε να πουλήσει τον γιο του μέσω ίντερνετ.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook