Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών ΝΔ της Κρήτης, της δράσης επιμόρφωσης του ανθρώπινου δυναμικού της ΝΔ με περί τα 60 στελέχη να δηλώνουν την ικανοποίησή τους και να ζητούν τη συνέχιση της δράσης.

Ο 2ος κύκλος της Πολιτικής Ακαδημίας Στελεχών διεξήχθη στο Ηράκλειο το Σαββατοκύριακο  14-15 Ιανουαρίου 2017 για 60 στελέχη του Κόμματος, με σκοπό να παράσχει υψηλού επιπέδου επιμόρφωση και να διαμορφώσει στελέχη υψηλής εξειδίκευσης, να εμπλουτίσει τις γνώσεις των συμμετεχόντων σε ζητήματα που σχετίζονται με το σύγχρονο πολιτικό και οικονομικό περιβάλλον, να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τις κατάλληλες θεωρητικές και πρακτικές μεθόδους προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε αυτό το περιβάλλον και να συμβάλει στην ομοιογένεια του πολιτικού λόγου των στελεχών που εκφράζουν τις θέσεις του κόμματος σε οποιοδήποτε επίπεδο. 

Η Πολιτική Ακαδημία Στελεχών λειτουργεί υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και την εποπτεία του Γραμματέα  Π.Ε. κ. Λευτέρη Αυγενάκη.Εισηγητές του προγράμματος είναι διακεκριμένοι εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού χώρου. Οι θεματικές ενότητες που διδάχθηκαν μεταξύ άλλων είναι:  
•    Ηγεσία και Λήψη Αποφάσεων 
•    Η Ιδεολογική Ταυτότητα της Νέας Δημοκρατίας
•    Εθνικά Θέματα και Σύγχρονες Προκλήσεις
•    Οικονομία -ελληνική κρίση
•    Οδικός Άξονας Εξόδου από τη Κρίση
•    Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία πολιτικής επικοινωνίας

Ο Γραμματέας Π.Ε. κ. Λευτέρης Αυγενάκης δήλωσε: «Αποτελεί σημαντική προτεραιότητα για εμάς η επιμόρφωση των στελεχών μας. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού-στελεχιακού δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook