Η Ελένη Μαυρογένη και η «WeddingInCrete», διαφημίζουν την Ελλάδα στο εξωτερικό, ως ένα ιδανικό προορισμό για γάμους. Διεθνής βράβευση για δεύτερη συνεχή χρονιά!

Μια μικρή επιχείρηση με έδρα τα Χανιά, αναλαμβάνει με πάθος και φαντασία την οργάνωση των ομορφότερων στιγμών της ζωής μας, ώστε να μείνουν αλησμόνητες μέσα στο χρόνο!

Η καταξίωση της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και η φήμη της, έχουν περάσει τα σύνορα της χώρας μας, φτάνοντας μέχρι το εξωτερικό.

Δεν είναι τυχαίο επομένως το γεγονός, ότι βραβεύεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από γνωστό Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο.

Ο λόγος για την Ελένη Μαυρογένη και την «WeddingInCrete» που δραστηριοποιούνται στο χώρο της διακόσμησης και διοργάνωσης γάμων, καθώς και στην κατασκευή χειροποίητων ειδών γάμου, επί 20 χρόνια.

Σχεδιάζοντας ένα «τέλειο» γάμο

Όλα ξεκινούν από ένα μικρό εργαστήρι στο Καλλιτεχνικό Χωριό «Βερέκυνθος», στα Χανιά…

Οι σπουδές της Ελένης Μαυρογένη στη διακόσμηση-αρχιτεκτονική χώρου και την ανθοδετική, σε συνδυασμό με το μεράκι της ίδιας και των συνεργατών της, έχουν ως βασικό στόχο, ο κάθε γάμος να είναι μοναδικός.

Να έχει το δικό του, ξεχωριστό χαρακτήρα, σύμφωνα με τις ανάγκες και επιθυμίες του ζευγαριού.

Για το λόγο αυτό, τα πάντα είναι χειροποίητα. Για τη διακόσμηση καθώς και όλα τα accessories, χρησιμοποιούνταιφρέσκα λουλούδια, πολυτελή υλικά και υλικά της φύσης σε ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Είναι χαρακτηριστικό ότι κατασκευάζει χειροποίητα στέφανα γάμου από κάθε υλικό (μετάξι, μαργαριτάρια, κοράλια, κοχύλια, λεμονανθούς, πορσελάνη, φύλλα χρυσού, κερί μέλισσας), έχοντας άμεσα διαθέσιμο το μοναδικό αριθμό των 400 σχεδίων, αναλαμβάνοντας επιπλέον οποιαδήποτε ειδική παραγγελία.

Στη συλλογή επίσης περιλαμβάνεται, μια πληθώρα από ιδιαίτεραχειροποίητα κρύσταλα, δίσκους, στέφανα γάμου, λαμπάδες, προτάσεις για διακόσμηση εκκλησίας, αυτοκινήτου και δεξίωσης, αλλά και νυφικές ανθοδέσμες, ενώ σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, η εταιρεία συμβουλεύει για κάθε άλλο θέμα που αφορά στο γάμο, όπως η φωτογράφηση, η βιντεοσκόπηση, η μουσική κάλυψη του γάμου, το catering,το χτένισμα, το μακιγιάζ, αλλά και την επιλογή του κατάλληλου χώρου και concept.

Και επειδή οι τάσεις αλλάζουν συνεχώς, κάθε χρόνο, η ίδια και στελέχη της εταιρείας της παρακολουθούν σεμινάρια ανθοδετικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ επισκέπτονται ως εκθέτες ή επισκέπτες, όλες τις εκθέσεις που έχουν σχέση με το γάμο (σε Ελλάδα και Αγγλία), έχοντας ως στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών.

Η πορεία στο χρόνο και οι διακρίσεις

Πρόσφατα, η επιχείρηση «WeddinginCrete by Eleni Mavrogeni», κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον τίτλο “Wedding Specialist of the Year 2017” από το Βρετανικό Εκδοτικό Οίκο Luxury Travel Guide, στο πλαίσιο των European Awards.

Ο εκδοτικός οίκος ζητάει από 500.000 εγγεγραμμένα άτομα να ψηφίσουν και να επιλέξουν τους νικητές. Εκδίδει 250.000 πολυτελείς καταλόγους (2.000 σελίδων) οι οποίοι διανέμονται σε πολυτελή ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια και αεροδρόμια.

Παράλληλα, είναι το μοναδικό εργαστήριο ειδών γάμου στην Ελλάδα όπου ο ΕΟΜΜΕΧ έχει βραβεύσει με το σήμα “Προιόν επιλεγμένο για τη Συλλογή Ελληνικές Χειροτεχνικές Δημιουργίες”.

Η Διακοσμήτρια Ελένη Μαυρογένη έχει κάνει τρεις ατομικές εκθέσεις στο Γυαλύ Τζαμισί, υπό την αιγίδα των τοπικών φορέων, με ιδιαίτερη  επιτυχία.

Οι παραπάνω διακρίσεις, αποτελούν το επισφράγισμα μιας προσπάθειας πολλών ετών και αποτελούν μια αναμφισβήτητη καταξίωση. Δεν είναι όμως μόνο αυτό… Η δουλειά της Ελένης Μαυρογένη, προβάλει το θετικό πρόσωπο της Ελλάδας στο εξωτερικό αλλά και την Ελλάδα ως ένα ιδανικό προορισμό για γάμο.

Ζευγάρια από όλο τον κόσμο επιλέγουν τα Χανιά και την Κρήτη για να ζήσουν ένα ονειρεμένο γάμο αλλά και αντίστροφα οι άνθρωποι της WeddinginCrete, πηγαίνουν σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και του κόσμου για να πραγματοποιήσν το όνειρό τους. Έναν Ελληνικό παραδοσιακό γάμο.

Η εταιρεία έχει αναλάβει projects γάμου σε όλη την Κρήτη, την Αθήνα, τη Σαντορίνη, το Λονδίνο.

Πραγματοποιεί λιανική και επιλεγμένη χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα προϊόντα της μπορούν να βρεθούν, στις παρακάτω διευθύνσεις, ενώ λειτουργεί επίσης ηλεκτρονικά καταστήματα στην πλατφόρμα του Skroutz.gr και του Αμερικάνικου Etsy.com.

Wedding in Crete by Eleni Mavrogeni

Καλλιτεχνικό Χωριό Ν9, Σούδα– Χανιά

www.weddingincrete.gr

www.elenimavrogeni.gr

www.emavrogeni.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook