Ιδανικό ξεκίνημα έκανε στις κωπηλατικές-αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο Ναυταθλητικός Αθλητικός Όμιλος Σούδας, αφού η Μαρία Μακριδάκη ανέβηκε στο πρώτο… σκαλί του βάθρου στον 1ο πανελλήνιο αγώνα κλειστής κωπηλασίας.

Η ενημέρωση του ΝΑΟ Σούδας για τον αγώνα αναφέρει τα εξής:

Με το δεξί ξεκίνησε τις κωπηλατικές – αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 ο ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΟΥΔΑΣ. Στο κλειστό του ταεκβοντό στο Παλαιό Φάληρο την 14-1-2017 η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ)  διοργάνωσε τον 1ο πανελλήνιο  αγώνα  κλειστής  κωπηλασίας, στον  οποίο  η αθλήτρια του Ομίλου μας Μαρία  Μακριδάκη,  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο  στην  ηλικιακή  κατηγορία  17-18 ετών, με χρόνο 7′ 31” (η 2η, Αρτ. Ασλανίδη -του ΝΑΟ Σαλαμίνας- έκανε 7.42)

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι άλλοι αθλητές του Ομίλου οι οποίοι αγωνίσθηκαν πραγματοποιώντας νέα ατομικά ρεκόρ. Συγκεκριμένα οι:

– Βασίλης  Βασιλάκης, (4ος στην κατηγορία κάτω των 12 ετών) με χρόνο 4΄02΄΄ στην πρώτη    του συμμετοχή σε αγώνες  
– Γιάννης  Βαβουλάκης (7ος στην κατηγορία 17-18 ετών) με χρόνο 6΄57΄΄ (προηγούμενο ατομικός  χρόνος 7΄30΄΄ )
– Αντώνης  Σκορδυλάκης (25ος στην κατηγορία 15-16 ετών) με χρόνο 7΄30΄΄ (προηγούμενος ατομικός χρόνος  7΄37΄΄)

Το Δ.Σ. του  Ναυταθλητικού Ομίλου Σούδας συγχαίρει τους  προπονητές του και  ειδικότερα τον Δανιήλ  Χωματά  για την  πάρα πολύ καλή δουλειά που πραγματοποιείται στο Όμιλο, αλλά  και  τους αθλητές  για την μεγάλη  επιτυχία τους στους αγώνες και τους εύχεται καλή επιτυχία στις  επόμενες αποστολές τους.

Επίσης, ο ΝΑΟ ΣΟΥΔΑΣ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους γονείς των αθλητών οι οποίοι βρίσκονται ανελλιπώς δίπλα στα παιδιά και στον όμιλο και στηρίζουν την προσπάθειά τους παρά τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις.

Ευχαριστεί θερμά τον επίσημο χορηγό του Τμήματος, τη μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία  ΑΝΕΚ LΙΝΕS – BLUE STAR FERRIES, η οποία στηρίζει δυναμικά το Τμήμα, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους αθλητές και τις αθλήτριες να συνεχίσουν ν’ αγωνίζονται με πάθος και αισιοδοξία.

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook