Πρόσφατα, συνειδητοποίησα ότι η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Stradivarius διαθέτει και μια ακρετά ενημερωμένη σειρά beauty προϊόντων από αφρόλουτρα για το ντους, μέχρι και trendy καλλυντικά προϊόντα μακιγιάζ. Προς την αναζήτησή μου λοιπόν, ενός cream blush aka κρεμώδες ρουζ, ανακάλυψα το You make me blush, [Blush Stick] του brand Stradivarius και πέρα από την επιτυχημένη του ιδιότητα ως ρουζ, συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω εξίσου επιτυχημένα και αλλιώς. Πώς; Μα, σου λέω παρακάτω!

#1. Eyeliner: Ένας δημιουργικός τρόπος να χρησιμοποιήσεις ένα κρεμώδες ρουζ είναι ως eyeliner. Αφού έχεις δημιουργήσει την βάση του μακιγιάζ (primer, foundation κτλ.) και έχεις βάψει το πάνω μέρος των ματιών σου, πρόσθεσε λίγη πόσοτητα από το ρουζ, στην περιοχή κάτω από τα μάτια (σαν να προσθέτεις μια έξτρα στρώση σκιάς ματιών). Με τον τρόπο αυτό θα φωτίσεις και θα «μεγαλώσεις» αμέσως το βλέμμα και τα μάτια.

#2. Σκιά ματιών: Βιάζεσαι και θέλεις να προσθέσεις λίγο «φως» και χρώμα στο θαμπό πρόσωπό σου; Εύκολο! Αρκεί να απλώσεις λίγο από το κρεμώδες ρουζ –ομοιόμορφα πάντα. Αν έχεις περισσότερο χρόνο, μπορείς εναλλακτικά να το προσθέσεις στην περιοχή κάτω από το τόξο του φρυδιού ή την εσωτερική γωνία των ματιών, αφού έχεις ολοκληρώσει ήδη το μακιγιάζ σου και χρειάζεσαι λίγη παραπάνω δόση από χρώμα και λάμψη.
 
#3. Contouring: Μπορεί να έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς taupe και μπεζ/nude αποχρώσεις για το contouring σου, αλλά για τις στιγμές εκείνες που θέλεις ένα πραγματικά φυσικό αποτέλεσμα, ένα κρεμώδες ρουζ είναι η λύση σου. Είναι εξίσου εύκολο στο να απλώσεις το δέρμα, ενώ θα προσφέρει μια πιο διακριτική «φωτοσκιάση» στο μακιγιάζ σου. Ιδανικό για το πρωινό σου μακιγιάζ. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook