Η μητέρα του παιδιού είδε σημάδια στα χέρια του και κατέγραψε με κάμερα ασφαλείας το τι συνέβαινε – Πήγα να το ακουμπήσω και σφάδαξε από τον πόνο, λέει για το αγοράκι της

Με το σίδερο για τις μπούκλες των μαλλιών έκαιγε μια νταντά στην Νέα Υόρκη ένα αγοράκι δύο ετών, πιστεύοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα του μάθαινε πειθαρχία.

Η Νοσίφο Νουμάλο από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης συνελήφθη αφού η μητέρα του μικρού πρόσεξε τα σημάδια στο παιδί της και εγκατέστησε κρυφή κάμερα ώστε να δει τι συμβαίνει. Η Νουμάλο φαίνεται να ακουμπά το καυτό σίδερο στο παιδί και να το καίει, ενώ εκείνο προσπαθεί να κρυφτεί! 

«Αφού τον καίει αρκετές φορές, φαίνεται στην κάμερα, του λέει “βλέπεις; Αυτό συμβαίνει όταν δεν με ακούς” και μετά τον αγκαλιάζει», δήλωσε η μητέρα του παιδιού Αντζελα Περσόντ σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο. 

Η ίδια η Νουμάλο φέρεται να παραδέχθηκε το συμβάν λέγοντας κατά τη σύλληψή της: «Το παιδί δεν άκουγε. Ήθελα να το πειθαρχήσω χρησιμοποιώντας το σίδερο κι έτσι το έκαψα».

Η Περσόντ ανακάλυψε τον τραυματισμό του παιδιού της όταν πήγε να το αγγίξει και εκείνο ούρλιαξε από τον πόνο. Τότε ο ίδιος ο μικρός της είπε τι συνέβαινε κι εκείνη, μην πιστεύοντας όσα άκουγε, εγκατέστησε την κάμερα. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook