Μόλις του ζήτησαν να παραδώσει το όπλο και τα στοιχεία ταυτότητάς του, ο δράστης τους απείλησε και μπήκε στο αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε εναντίον ενός από τους αστυνομικούς που τον απέφυγε την τελευταία στιγμή

Σε κίνδυνο βρέθηκε η ζωή ενός αστυνομικού όταν επιχείρησε να συλλάβει έναν λαθροθήρα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού Μαγνησίας και εκείνος πάτησε γκάζι στο αυτοκίνητό του προσπαθώντας να τον χτυπήσει με αυτό, ευτυχώς χωρίς να τα καταφέρει! Προσωρινά, μάλιστα, κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί είχαν κληθεί από έναν θηροφύλακα να τον βοηθήσουν στη σύλληψη ενός  45χρονου που είχε εντοπίσει να κυνηγά παράνομα, παρ’ όλο που το κυνήγι έχει απαγορευτεί ως αύριο λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Μόλις του ζήτησαν να παραδώσει το όπλο και τα στοιχεία ταυτότητάς του, ο δράστης τους απείλησε και μπήκε στο αυτοκίνητο με το οποίο κινήθηκε εναντίον ενός από τους αστυνομικούς που τον απέφυγε την τελευταία στιγμή!

Ο 45χρονος απομακρύνθηκε με μεγάλη ταχύτητα και ακολούθησε καταδίωξη, με τους αστυνομικούς να καταφέρνουν να τον εγκλωβίσουν έξω από το ποιμνιοστάσιο που διατηρεί στις Μικροθήβες και να του βάλουν χειροπέδες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία με κατηγορίες για παράνομη θήρα, απείθεια, αντίσταση και απειλή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook