Σε «θολά»  νερά αναζητούν οι άνδρες της ασφάλειας στην Κατερίνη τον δολοφόνο του 67χρονου συνταξιούχου υδραυλικού που εντοπίστηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του στην περιοχή «Παράδεισος». Ο άνδρας, που ήταν πατέρας 3 παιδιών και διαζευγμένος από το 2007, έφερε 15 μαχαιριές σε θώρακα και κοιλιακή χώρα.

«Θυμό και οργή» είχε ο δράστης της δολοφονίας όπως είπε στους αστυνομικούς ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του άτυχου άνδρα. Ο 67χρονος προσπάθησε να αποκρούσει τις μαχαιριές, καθώς έφερε και αμυντικά χτυπήματα στα χέρια. Εντύπωση προκαλεί στους αστυνομικούς πως ο δράστης δεν φαίνεται να έκλεψε χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι, αυτό προκύπτει από τα 500 ευρώ που βρέθηκαν σε δωμάτιο του σπιτιού. Θεωρούν δεδομένο πως της δολοφονίας προηγήθηκε πάλη μεταξύ του θύματος και του δράστη.

Οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την δολοφονία, ακόμη και αυτό της ερωτικής αντιζηλίας. Ο 67χρονος είχε χωρίσει το 2007 αλλά διατηρούσε άριστες σχέσεις με τα παιδιά και την πρώην σύζυγό του. Πληροφορίες τον θέλουν να διατηρούσε σχέση με μια Βουλγάρα με την οποία χώρισε πριν από δυο χρόνια, έκτοτε διατηρούσε περιστασιακές σχέσεις κάποιες εκ των οποίων φιλοξενούσε.

Από τις καταθέσεις και τις κάμερες κλειστού κυκλώματος δεν προέκυψε κανένα στοιχείο και πλέον όλες οι ελπίδες για τον εντοπισμό του δράστη έχουν πέσει στην ταυτοποίηση γενετικού υλικού που βρέθηκε στο άψυχο κορμί του θύματος.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook