Η ενιαία ανάδειξη του τουριστικού και πολιτιστικού αποθέματος των Δήμων του Νομού Χανίων, με έμφαση στη φύση, τον πολιτισμό και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 17/1/2017, στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, έπειτα από πρωτοβουλία και πρόσκληση των Δημάρχων Χανίων, Τάσου Βάμβουκα, και Πλατανιά, Γιάννη Μαλανδράκη. 

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, διερευνήθηκε η προοπτική της συνεργασίας και της ενεργούς συμμετοχής και των επτά Δήμων του Ν. Χανίων (Χανίων, Πλατανιά, Αποκορώνου, Κισσάμου, Καντάνου – Σελίνου, Σφακίων, Γαύδου), για την υλοποίηση μιας ολοκληρωμένης στρατηγικής προώθησης και προβολής του Ν. Χανίων, αξιοποιώντας τα εργαλεία των Τεχνολογιών της Πληροφορικής και της Επικοινωνίας (Τ.Π.Ε.).

Στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι Δήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, Τάσος Βάμβουκας, και Γιάννης Μαλανδράκης αντίστοιχα, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Χανίων, Βαρβάρα Περράκη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πλατανιά, Γαβριήλ Κουρής,  η Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής του Δήμου Χανίων, Γεωργία Σαρικάκη – Αποστολάκη, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες των Δήμων Χανίων, Κισσάμου, Αποκορώνου, Καντάνου – Σελίνου και Σφακίων

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook