Αρκετά με αυτό το πρόβλημα! Ήρθε η ώρα να το λύσουμε μια για πάντα! Όλες τις γυναίκες –και άνδρες- ταλαιπωρούν αρκετά συχνά οι «μαύρες σακούλες» κάτω από τα μάτια (συχνότερα απ’ότι θα έπρεπε) και αυτό φυσικά οφείλεται είτε στην έλλειψη ύπνου, άρα και το έντονο στρες, είτε στην έλλειψη ενυδάτωσης και κακής διατροφής.

Δοκίμασε λοιπόν τα παρακάτω 3 tips που σου προτείνω και να είσαι σίγουρη ότι έχουν αποτελέσματα.​

#1. Απέφυγε «κακές» τροφές: Το αλάτι, η καφεΐνη και το τσιγάρο είναι χειρότεροι εχθροί για τους μαύρους κύκλους. Μείωσε την συχνότητα κατανάλωσής τους και θα δεις άμεσα αποτελέσματα.

#2. Κοιμήσου σωστά: Δεν φτάνει που δεν κοιμάσαι πολύ, κοιμάσαι και λάθος! Όταν κοιμάσαι στο πλάι, τότε συσσωρεύεται υγρό στην περιοχή των ματιών, με αποτέλεσμα να πρήζονται. Φρόντισε να κοιμάσαι ανάσκελα και με το κεφάλι λίγο ψηλά για να «αδειάσεις» το υγρό από την περιοχή αυτή.

#3. Χρησιμοποίησε serum: Ενίσχυσε την υγεία και ελαστικότητα της περιοχής αυτής, με τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς. Ένα καλό serum και κρέμα ματιών θα προσφέρουν λάμψη εφόσον η περιοχή είναι σωστά ενυδατωμένη, άρα και φρέσκια και χωρίς πρηξίματα!

allyou.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook