Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου εν όψει των αγροτικών κινητοποιήσεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

“Το Δ.Σ του  Εμπορικού Συλλόγου Χανίων στη συνεδρίαση του στις 12-01-2017 ύστερα από κάλεσμα της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Χανίων ομόφωνα αποφάσισε, να δείξει έμπρακτα την συμπαράσταση του στον δίκαιο αγώνα των μικρών και μικρομεσαίων αγροτών. Οι πολιτικές που βιώνουμε  καθημερινά εμείς οι μικροί έμποροι και οι αυτοαπασχολούμενοι είναι οι ίδιες που βιώνουν και οι μικροί αγρότες .

Έχουν σαν στόχο να αφανίσουν όλους εμάς τους μικρούς ,να επιταχύνουν την συγκέντρωση της γης , της παράγωγης αλλά και του εμπορίου στα χέρια λίγων. Οι συνέπειες αυτών των πολιτικών είναι εσείς οι μικροί αγρότες να εγκαταλείπετε την γη και την παραγωγή .Οι συνέπειες για εμάς τους μικρούς εμπόρους είναι να κλείνουμε , να βάζουμε λουκέτα στα καταστήματα μας .Οι συνέπειες είναι να γινόμαστε φτηνό εργατικό δυναμικό για τις πολυεθνικές ,χωρίς δικαιώματα. 

Τις πολιτικές αυτές της Ε.Ε. και των κυβερνήσεων που  διαχρονικά εφαρμόζονται  πρέπει να τις αντιπαλέψουμε μαζί. Κοινά είναι τα προβλήματα μας ,κοινός πρέπει να είναι λοιπόν και ο δρόμος του αγώνα. Εμείς δηλώνουμε ότι στον αγώνα που ξεκινάτε στις 23-01-2017  θα μας βρείτε στο πλάι σας .”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook