Αναβολή για να απολογηθούν αύριο στις 11:00 το πρωί μαζί με τον 34χρονο συνέταιρο του Ιάκωβου Εμμανουήλ πήραν οι δύο συγκατηγορούμενοί του, η 30χρονη φίλη του και ο 25χρονος. Και οι τρεις κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού και ψευδορκία, για τη δολοφονία του 39χρονου που βρέθηκε νεκρός στη Ροδιά.

Οι δύο πέρασαν το πρωί την πόρτα του ανακριτή, ωστόσο ζήτησαν και πήραν αναβολή για αύριο.

Ο ένας τα …ρίχνει στο άλλον

“Το μοναδικό “έγκλημα” που έκανα είναι η σχέση μου με τον 34χρονο”, υποστηρίζει η 30χρονη φίλη του συνέταιρου του θύματος, χωρίς ωστόσο να είναι ακόμη ξεκάθαρο τι θα υποστηρίξει για το αν και τι ήξερε για τη δολοφονία. 

Ο 25χρονος από την πλευρά του ρίχνει τις ευθύνες για τη δολοφονία στον 34χρονο συγκατηγορούμενό του, τονίζοντας πως δεν έχει διαπράξει εκείνος το έγκλημα.

Από τη άλλη ο 34χρονος στην αρχική του κατάθεση κατονόμασε ως δολοφόνο του 39χρονου Ιάκωβου Εμμανουήλ τον 25χρονο.

Οι αρχές τώα καλούνται να λυσουν μια υπόθεση για δύσκολους λύτες καθώς πολλά στοιχεία από τον τόπο του εγλήματος χάθηκαν με την κακοκαιρία.

Επίσης είναι βέβαιο πως από καοινού οι δύο κατηγορούμενοι ξεφορτώθηκαν το πτώμα και στη συνέχεια απομακρύνθηκαν από το σημείο με το αυτοκίνητο της 30χρονηε φίλης του συνέταιρου του Ιάκωβου Εμμανουλήλ, η οποία ακολουθούσε τις οδηγίες του φίλου της.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook