Για δεύτερο 24ωρο συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 15χρονης μαθήτριας που αγνοείται στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής.

Το βράδυ της Δευτέρας, δηλώθηκε η εξαφάνιση της 15χρονης σε αστυνομικό τμήμα από τους γονείς της. Από την ώρα εκείνη, διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό της, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ακόμα. 

Πρόκειται για ένα κορίτσι, που γεννήθηκε το 2002 και η καταγωγή της είναι από την Αλβανία. Όπως αναφέρει το «Χαμόγλεο του Παιδιού» η 15χρονη, ονομάζεται Λάουρα, έχει ύψος 1,62 μ., ζυγίζει 45 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και πράσινα μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ανοιχτόχρωμο μπλε τζιν παντελόνι, λευκή μακριμάνικη μπλούζα, πράσινο μπουφάν και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Το νεαρό κορίτσι έφυγε την Δευτέρα το πρωί από το σπίτι της για να πάει στο σχολείο, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο σχολικό περιβάλλον. Οι γονείς προσπάθησαν να την εντοπίσουν μετά την ώρα του σχολάσματος, όταν είδαν ότι η ώρα περνάει και η 15χρονη δεν εμφανίζεται. 

Οι αστυνομικοί ψάχνουν σε όλη την Καλλικράτεια για την μαθήτρια, ενώ οι αστυνομικές έρευνες κινούνται ιδιαίτερα στο φιλικό περιβάλλον της 15χρονης. 

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook