Στήριξη στον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Ραγκούση για τα εσωκομματικά πυρά που δέχθηκε χθες στην επιτροπή της Βουλής παρείχε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, αναφορικά με τους χειρισμούς του στο θέμα των ταξί.

«Δεν μου αρέσουν τα κόλπα και οι κομπίνες εναντίον των συναδέλφων. Ο ένας πρέπει να στηρίζει τον άλλο και όλοι μαζί την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real και τάχθηκε υπέρ της απόφασης του κ. Ραγκούση να περάσει το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί με νομοσχέδιο από τη Βουλή και όχι με Προεδρικό Διάταγμα.

Ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές. «Να τις κάνουμε τι τις εκλογές; Η χώρα βρίσκεται σε ευρωπαϊκό καταφύγιο. Το στοίχημα θα παιχθεί στο εσωτερικό της χώρας και εκεί θα φανεί η ικανότητα των πολιτικών και γενικότερα του πολιτικού συστήματος. Η Ελλάδα δεν έχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά πολιτικό. Δεν είχαμε καλούς διαχειριστές τα προηγούμενα χρόνια», ανέφερε.

Ο υπουργός αναφέρθηκε και στη λειτουργία της προσφάτως συσταθείσας κυβερνητικής επιτροπής, υποστηρίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διαρροές προς τα ΜΜΕ αμέσως μετά τις συνεδριάσεις του κυβερνητικού οργάνου, που συζητά πολύ σημαντικά θέματα.

«Δεν μαθαίνει κανείς τίποτα. Τα περισσότερα δημόσια όργανα, είναι \”σουρωτήρια\”, είναι διάτρητα», είπε.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook