Σώθηκε επειδή κατάπιε το μαχαίρι από την πλευρά της λαβής και όχι από την πλευρά της λεπίδας!

Έκπληκτη έμεινε μία 46χρονη γυναίκα όταν, έπειτα από επίσκεψή της σε κτηνιατρείο, διαπίστωσε ότι το μικρό της σκυλάκι είχε καταπιεί ένα μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, η 46χρονη Irene Paisley από τη Γλασκώβη μετέφερε εσπευσμένα τη σκυλίτσα της Macie στο κτηνιατρείο, επειδή την άκουσε να τσιρίζει και να πνίγεται.  

Η ίδια, πιστεύοντας ότι η Macie έχει καταπιεί κάποιο παιχνίδι της, αποφάσισε δίχως αμφιβολία να κατευθυνθεί προς το κτηνιατρείο και να ζητήσει βοήθεια. Εκεί, η κτηνίατρος έπειτα από τις απαραίτητες εξετάσεις που της έκανε, διαπίστωσε, με έκπληξη,  σε μία ακτινογραφία, ότι το σκυλάκι είχε μέσα του ένα μαχαίρι 22 εκατοστών!

Η Irene έχοντας πρόσφατα χάσει το προηγούμενο σκύλο της από καρκίνο, φοβήθηκε για το χειρότερο, καθώς όπως αναφέρει: «Ήμουν τρομοκρατημένη. Η καημένη η Macie πνιγόταν και από τη στιγμή που φτάσαμε στο κτηνίατρο, άρχισε να βγάζει αίμα από τη μύτη της».

Η κτηνίατρος Emily Ronald, μην έχοντας ξαναζήσει κάτι παρόμοιο, επισημαίνει: «Δεν έχω δει ποτέ παρόμοια ακτινογραφία όπως της Macie. Ήταν πολύ τυχερή που έζησε».

Η κτηνίατρος εξήγησε ότι η μικρή σκυλίτσα κατάφερε να επιβιώσει επειδή κατάπιε πρώτα τη λαβή του μαχαιριού! Αν είχε συμβεί το αντίθετο, η λεπίδα θα είχε τρυπήσει όλα της τα όργανα, προκαλώντας της θανατηφόρους τραυματισμούς.

Τελικά όλα πήγαν καλά με τη μικρή σκυλίτσα που μετά την επέμβαση, ήταν γερή, δυνατή και έτρεχε γεμάτη ενέργεια σαν να μην είχε συμβεί τίποτα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook