Την πρώτη του εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Χανιά, που έδωσε συνέχεια στην εκτός έδρας επικράτηση απέναντι στον Πανθρακικό, επικρατώντας με ψυχωμένη εμφάνιση του Αιγινιακού με 3-2.

Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη με τον Σάκη Παπαβασιλείου στην τεχνική ηγεσία ήρθε με συναρπαστικό τρόπο. Στο 8’ με ωραίο γκολ ο Αποστολόπουλος έδωσε προβάδισμα στον ΑΟΧ, αλλά ο Δαμιανάκης στο 21’ στην προσπάθειά του να απομακρύνει προ του Πατράλη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 54’ ο Ρανγκέλοφ έβαλε μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, αλλά με δύο γκολ μέσα σε λίγα λεπτά ο ΑΟΧ έφτασε στη… ανατροπή της ανατροπής.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος Γεωργακόπουλος, που είχε μπει ως αλλαγή στο ματς, ισοφάρισε στο 75’ σε 2-2 και ο Αποστολόπουλος στο 77’ διαμόρφωσε το τελικό 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτητής: Σωτηριάδης (Λασιθίου)
Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου)-Μαυρουδής (Ηρακλείου)
4ος διαιτητής: Γ. Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)

Κίτρινες κάρτες: Σταματής (45’), Κοζάκης (45’-από τον πάγκο), Πατράλης (45′)

ΑΟ Χανιά (Σάκης Παπαβασιλείου): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Ντούμος (59’ Γεωργακόπουλος), Αποστολόπουλος, Σταματής (90+1’ Κοζάκης), Βαρούχας (59’ Μηλιώτης)

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Παντεκίδης, Πασαλίδης, Λιόλιος, Πατράλης, Ζούρκος (81’ Σκραπάρας), Ζγκούρη (51’ Παπαδόπουλος), Γκατσολάρι, Ρανγκέλοφ, Μπουρντουζάν (71’ Μουκίδης)

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook