Επεισόδια προκάλεσαν τα ξημερώματα στο νοσοκομείο «Γ. Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης οι συνοδοί 13χρονου κοριτσιού, που μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με αναφερόμενη μέθη, στις 4:30 τα ξημερώματα, σε ημέρα γενικής εφημερίας.

Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από 10 άτομα, που αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον ειδικευόμενο γιατρό Κ.Π. Στη συνέχεια ο 41χρονος δέχτηκε γροθιά και τραυματίστηκε στο πρόσωπο από 39χρονο συνοδό της ανήλικης, ενώ προσπαθούσε να την τοποθετήσει σε αμαξίδιο μεταφοράς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, στη συνέχεια συνοδός του κοριτσιού τραυμάτισε στο πρόσωπο και την τραυματιοφορέα Χ.Μ.

Παρότι η ασθενής είναι ανήλικη και στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε η Παιδιατρική, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή. Οι συνοδοί συνέχισαν να προκαλούν αναστάτωση στην αίθουσα αναμονής του τμήματος επειγόντων περιστατικών, καθώς εκσφενδόνιζαν καρέκλες και χτυπούσαν την τζαμαρία στο γραφείο κίνησης. Αμέσως κλήθηκε η υπηρεσία ασφαλείας του νοσοκομείου και η Άμεση Δράση (100).

Με δύο περιπολικά μεταφέρθηκαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης, όπου ακολούθησαν ο ιατρός και η τραυματιοφορέας, προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου λειτουργεί Παιδιατρική Κλινική, με ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν σχετικής κλήσης στο ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook