Τη μεγαλύτερη στήριξη του κόσμου ζήτησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ο Σάκης Παπαβασιλείου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Αιγινιακό.

Ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, που πέτυχε το 2 στα 2 αφού είχε προηγηθεί η νίκη στην Κομοτηνή απέναντι στον Πανθρακικό, επισήμανε ότι τα ματς κερδίζονται από ψυχωμένους και παθιασμένους παίκτες, δηλώνοντας περήφανος που εργάζεται στην ομάδα των Χανίων.

Η τοποθέτησή του για το ματς: «Δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι όπως κάνω κάθε φορά διότι η προσπάθεια και το αποτέλεσμα μιλάμε από μόνα τους. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι τα παιχνίδια κερδίζονται από ψυχωμένους και παθιασμένους ποδοσφαιριστές. Είμαι περήφανος που εργάζομαι στην ομάδα των Χανίων και οι πρωταγωνιστές μου αν μη τι άλλο κάνουν πάρα πολύ καλά τον ρόλο τους. Είμαι στην ομάδα γύρω στις 20 μέρες, δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Αυτό που θέλω να επισημάνω στους φιλάθλους των Χανίων είναι ότι εμείς δεν ήρθαμε εδώ για να γίνουμε εκατομμυριούχοι, για να βγάλουμε λεφτά από την ομάδα, αλλά με τη μόνη ανταμοιβή που θα μας ικανοποιήσει να είναι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο και μαζί με τους ποδοσφαιριστές μου ζητάμε το ζεστό χειροκρότημα. Αυτό δεν πληρώνεται με όλα τα εκατομμύρια του κόσμου, οπότε θέλω να έρθουν και να βοηθήσουν την ομάδα και με το ζεστό τους χειροκρότημα να μας δώσουν μεγαλύτερη ώθηση για τη συνέχεια. Μονάχα έτσι η ομάδα των Χανίων θα έχει παρόν και μέλλον».

Για το αν η αναβολή του αγώνα στην Καρδίτσα έκανε καλό στον ΑΟΧ: «Εκανε καλό, αλλά σίγουρα δεν είχαμε τον αγωνιστικό ρυθμό που θέλω να έχει η ομάδα. Εφόσον όμως πήραμε το νικηφόρο αποτέλεσμα είναι όλα καλά».

Για τις υπόλοιπες προσθήκες που αναμένονται: «Αλλες 2 με 3 προσθήκες. Ενας αμυντικός χαφ, ένας μεσοεπιθετικός και ένας στόπερ».

Για το δικό του 2 στα 2 στον ΑΟΧ και για την πρώτη εντός έδρας νίκη: «Αυτό οφείλεται στην ψυχική σύνθεση των παικτών. Είδαν ότι γίνεται καλή δουλειά και ανέβηκαν ψυχολογικά και αν μη τι άλλο μετά από ένα θετικό αποτέλεσμα επί του Πανθρακικού, η ψυχολογία της ομάδας ανεβαίνει. Κοιτάζουμε μπροστά και ειδικότερα το επόμενο παιχνίδι με τον Κισσαμικό που είναι ένα τοπικό ντέρμπι και θέλουμε να έρθει ο κόσμος να το χαρεί».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Αιγινιακού Περικλής Αμανατίδης δήλωσε τα εξής: «Εγινε ένα πρώτο ημίχρονο αρκετά μέτριο. Νομίζω ότι η αιτία είναι διαφορετική για την ομάδα μου και για τα Χανιά. Τα παιδιά είχαν πολλές μέρες να παίξουν και μια έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού ενώ εμείς μια μικρή κόπωση γιατί κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια πριν από τρεις μέρες κι ένα δύσκολο ταξίδι. Παρόλα αυτά είχαμε την ηρεμία και παρόλο που το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο ήταν μοιρασμένο. Μπορέσαμε και βάλαμε ένα γκολ εκμεταλλευόμενοι μία αντεπίθεση κι έτσι  μπορέσαμε κι επιστρέψαμε στο παιχνίδι και όλα θα κρινόντουσαν στο β’ ημίχρονο. Εκεί μιλήσαμε στα αποδυτήρια και μπήκαμε με αρκετά μεγάλη ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση, καταφέρνοντας να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι το κάναμε αρκετά νωρίς και εκείνη είναι η στιγμή που η ομάδα μου πρέπει να κατοχυρώσει, εάν μπορεί, μία νίκη. Εκεί όμως δεν διαχειριζόμαστε καλά το παιχνίδι, χάνουμε μέτρα στο γήπεδο, παίρνει ο αντίπαλος μέτρα, κάνει ένα γκολ που του δίνει μια πολύ καλή ψυχολογία και κυνηγάει από εκεί και πέρα το γκολ που θα του δώσει τη νίκη. Κρίμα για την προσπάθεια των παικτών μας. Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν. Ηταν πολύ μεγάλη η προσπάθεια. Σίγουρα όμως είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο μέσα σε λίγα λεπτά και μπορώ να πω, δεν ξέρω αν οφείλεται σε μια κόπωση ίσως, αλλά η αυτοσυγκέντρωση παίζει το ρόλο της σε αυτές τις στιγμές, την οποία σίγουρα εμείς χάσαμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Χανίων. Το πρωτάθλημα δείχνει ότι οι ομάδες μπορούν στη μέρα τους να κάνουν πολλά πράγματα. Εμείς βρήκαμε σήμερα κάτι καινούργιο, αυτό μας ικανοποιεί, αλλά δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα. Μας ικανοποιεί κάτι που είδαμε και θα επενδύσουμε σ’ αυτό και στα επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης από αυτό της Κυριακής».

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: «Κοιτάξτε να σας πω… Πολλές φορές αυτό γίνεται με το κοντράστ των συναισθημάτων που υπάρχει από μια εναλλαγή στο σκορ. Γενικά πιστεύω ότι ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι. Το ποδόσφαιρο έχει όμως αυτή τη μαγεία κι έτσι πρέπει να μείνει».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook