Τελευταία ενημέρωση 13:30

Ένα απίστευτο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας οδήγησε στο θάνατο ένα μόλις 5 μηνών βρέφος.

Ένας 52χρονος από τη Σητεία επιτέθηκε στη 30χρονη σύζυγό του την ώρα που κρατούσε αγκαλιά το μωρό τους με αποτέλεσμα το 5 μηνών βρέφος να  υποστεί βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το μωράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σητείας από τον ίδιο τον πατέρα όπου οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μεταφερθεί άμεσα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου

Οι γιατροί του ΠΑΓΝΗ σοκαρισμένοι πάλευαν μέχρι τα ξημερώματα να σώσουν το μωράκι το οποίο μεταφέρθηκε τα μεσάνυχτα στο νοσοκομείο, αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειές τους,  το βρέφος κατέληξε στις 3 τα ξημερώματα αφού η εσωτερική αιμοραγία ήταν ανεξέλεγκτη.

Ο πατέρας μετά την κατάληξη του βρέφους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Νεαπόλεως στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η μητέρα του βρέφους κατέθεσε νωρίτερα στον ιατροδικαστή, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του βρέφους.

Στον εισαγγελέα ο πατέρας

Στον εισαγγελέα Νεαπόλεως οδηγήθηκε λίγο πριν τις 13:00 ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος είναι δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Σητείας.

Ο καυγάς ξεκίνησε χθες αργά το βράδυ όταν ο 52χρονος πατέρας του βρέφους γύρισε σε κατάσταση μέθης στο σπίτι.αφού είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ σε συνεστίαση των δημοτικών υπαλλήλων Σητείας και Ιεράπετρας στην οποία είχε πάει.

Η αρχική δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 52χρονου ήταν για ενδοοικογενειακή βία, ενώ αφού έσβησε το 5μηνών αγγελούδι συμπληρώθηκε στη δικογραφία και η κατηγορία της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης.

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook