Η 32χρονη Tatiana Lozano Pereira από τη Βραζιλία ομολόγησε πως μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 17χρονο γιο της Itaberli Lozano, μην μπορώντας να αποδεχθεί πως ήταν ομοφυλόφιλος.

Μάλιστα πριν σκοτώσει το παιδί της με τα ίδια της τα χέρια, είχε προσλάβει δύο κακοποιούς για να τον δολοφονήσουν αλλά απέτυχαν, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όπως γράφει η Daily Mail, επικαλούμενη βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, η γυναίκα είχε από καιρό απορρίψει τον γιο της λόγω του σεξουαλικού του προσανατολισμού.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, μάνα και γιος  τσακώθηκαν άγρια και στη συνέχεια ο 17χρονος πήγε να μείνει με τη γιαγιά του.

Η Pereira προσποιήθηκε πως τον συγχαρεί και στις 29 Δεκεμβρίου τον κάλεσε να γυρίσει σπίτι τους. Είχε όμως μυστικά προσλάβει έναν 18χρονο κι έναν 19χρονο προκειμένου να τον σκοτώσουν. Τους έκρυψε μάλιστα στο σπίτι της με την εντολή να του επιτεθούν μόλις θα έμπαινε μέσα. Εκείνοι όμως δεν κατάφεραν να τον σκοτώσουν και τότε άρπαξε εκείνη ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Στη συνέχεια η 32χρονη και ο 30χρονος πατριός του άτυχου νεαρού μετέφεραν τη σορό του σε απομακρυσμένη περιοχή και την έκαψαν.

Ήταν η γιαγιά του εκείνη που κατήγγειλε την εξαφάνισή του στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί είχαν εξαρχής υποψίες προς τη μητέρα, που δεν είχε η ίδια ειδοποιήσει για την εξαφάνιση του παιδιού της, κι έδειχνε αδιάφορη.

Τελικά τα απανθρακωμένα απομεινάρια του βρέθηκαν στις 7 Ιανουαρίου ενώ η αστυνομία κατέσχεσε και δύο μαχαίρια από το σπίτι της μητέρας.

Τη συνέχεια εκείνη ομολόγησε τον φόνο.

Ο θείος του άτυχου 17χρονου είπε στην αστυνομία πως η μητέρα του Itaberli τον είχε απορρίψει επειδή ήταν γκέι. «Είχε δουλειά, ήταν πολύ ευγενικός, ποτέ δεν τσακωνόταν με κανένα. Είχε προβλήματα μόνο με τη μητέρα του που δεν μπορούσε να δεχθεί την ομοφυλοφιλία του» τόνισε.

Η 32χρονη, ο σύζυγός της και οι δύο νεαροί που είχε προσλάβει για να σκοτώσουν τον γιο της έχουν όλοι οδηγηθεί στη φυλακή καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook