Την ταυτοποίηση των βιολογικών γονέων των 3 κοριτσιών που εγκαταλείφθηκαν σε δρόμο της Πάτρας την Κυριακή,κατάφεραν αστυνομικοί της ασφάλειας. Πρόκειται για ανδρόγυνο Αλβανικής υπηκοότητας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον πατέρα των παιδιών και αναζητούν τη σύζυγό του.

Τα παιδιά είχαν εγκαταλειφθεί στην οδό Ερυθρού Σταυρού και κάτοικοι τα είχαν μεταφέρει στο στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο παίδων, εκεί όπου οι γιατροί και νοσηλευτές τα αγκάλιασαν απο την πρώτη στιγμή.

Μάλιστα πολλοί ήταν οι πολίτες που θέλησαν να φιλοξενήσουν τα παιδιά, που γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της ζωής και να τους δώσουν την οικογένεια και την υποδοχή που δεν είχαν από τους βιολογικούς γονείς τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα τρία αγγελούδια εντοπίστηκαν τη περασμένη Κυριακή να περιπλανιούνται δίχως την παρουσία κάποιου ενήλικα στου δρόμους της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Καραμανδάνειο.

Οι περαστικοί στο θέαμα των τριών αβοήθητων παιδιών ηλικίας  5μηνών δυο και τριών αντίστοιχα και ενημέρωσαν την αστυνομία η οποία τα παρέλαβε και τα οδήγησε σε ασφαλές μέρος.

Ταυτόχρονα διενεργήθηκε έλεγχος από την ΕΛ.ΑΣ σε καταυλισμούς Ρομά που υπάρχουν στην Πάτρα και στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των γονιών ή συγγενικών προσώπων 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook