Για προκλητική αδράνεια κατηγορεί η ΝΔ τον πρωθυπουργό όσον αφορά τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα των ταξί και μάλιστα, σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου της, στο κόμμα εκτιμούν πως η \”ακατανόητη\” συμπεριφορά του Υπουργού Μεταφορών υπηρετεί κεντρικό πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

Σε δήλωσή του ο Γιάννης Μιχελάκης, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, τονίζει πως όταν ακόμη και σχεδόν το σύνολο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ καταδικάζει απερίφραστα τον κ. Ραγκούση για τα ταξί και ο πρωθυπουργός παραμένει απλώς θεατής, τότε η μόνη λογική εξήγηση είναι να επιθυμούν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης.

\”Φαίνεται πως η κυβέρνηση, με την αναγόρευση του θέματος των ταξί σε κυρίαρχο πολιτικό ζήτημα και σχεδόν αποκλειστικό θέμα της ειδησεογραφίας, έχει επιλέξει τη μέθοδο της απόσπασης της προσοχής των πολιτών από τα μεγάλα και καυτά προβλήματα του Τόπου\”, επισημαίνει ο κ. Μιχελάκης, ο οποίος εξαπολύει επίθεση κατά του πρωθυπουργού τον οποίο και κατηγορεί για προκλητική αδράνεια.

\”Κάθε μέρα που περνά, η προκλητική αδράνεια του πρωθυπουργού να λύσει το πρόβλημα, ενισχύει τους φόβους και τις εκτιμήσεις μας», δηλώνει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook