Συγκλονισμένη παραμένει η Κρήτη αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα από τον άδικο χαμό του βρέφους από την Σητεία, εκεί όπου σήμερα αναμένεται να παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για το μικρό αγγελούδι.

Μουδιασμένοι συγγενείς και φίλοι θρηνούν, μη μπορώντας να πιστέψουν πως το 5,5 μηνών αγοράκι έχασε τη ζωή του από τα βίαια χτυπήματα του πατέρα του.

Αν και η σορός του βρέφους αναμενόταν να φύγει χθες από το ΠΑΓΝΗ για τη Σητεία, το άψυχο κορμάκι του παραμένει ακόμη στο ΠΑΓΝΗ.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ

Συγκλονισμένοι από τη βιαιότητα των χτυπημάτων οι γιατροί

“Τέτοιες κακώσεις συναντούμε μόνο μετά από τροχαία, όπου έχουμε εκσφενδόνιση ή πρόσκρουση σε σκληρό αντικείμενο”, τόνισε ο διευθυντής της Νευροχειρουργικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ κ. Αντώνης Βάκης.

“Τα τραύματα ήταν πολύ σοβαρά και το βρέφος είχε εκτεταμένη αιμορραγία, γεγονός που ευθύνεται για τις πολλές ανακοπές που υπέστη και τελικά κατέληξε. Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου έκανε ότι ήταν δυνατό για να αντιμετωπιστεί η κατάσταση αλλα δυστυχώς το βρέφος δεν άντεξε”, ανέφερε συγκλονισμένος ο κ. Βάκης.

Στα κρατητήρια ο πατέρας

Στα κρατητήρια μέχρι τη Δευτερα θα παραμείνει ο 52χρονος πατέρας του βρέφους, οπότε και θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή Νεαπόλεως. Ο 52χρονος συνελήφθη χθες στο πλαίσιο του αυτοφώρου και κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρας βλάβης.

Δείτε το χρονικό της τραγωδίας, πώς συνέβη και τι λένε για τον πατέρα όσοι τον γνωρίζουν

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook