Ακόμη ένας παίκτης του Εργοτέλη μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για το πώς κυλάει η προετοιμασία και για το πώς έχει δει την ομάδα στα μέχρι τώρα φιλικά που έχει δώσει στην Ολλανδία. 
Ο λόγος για τον Ντιέγκο Ρομάνο με τον Αργνετινό να αναφέρεται εκτός από αυτά τα δύο θέματα στους προσωπικούς του στόχους αλλά και τους στόχους του Εργοτέλη τη νέα χρονιά ενώ έστειλε και το μήνυμα του στους φιλάθλους της ομάδας λέγοντας τους ότι «Όλοι μαζί θα πάμε πιο ψηλά τον Εργοτέλη». 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντιέγκο Ρομάνο στο «ergotelis.gr» : 

Για την φετινή προετοιμασία
«Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στην προετοιμασία. Είμαι σίγουρος ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και αυτό θα φανεί στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας μας. Εκτός από σκληρή προπόνηση η προετοιμασία που κάνουμε είναι ποιοτική. Μέρα με την ημέρα αισθανόμαστε όλο και καλύτερα και αυτό είναι σημαντικό».

Για την εικόνα της ομάδας στα φιλικά παιχνίδια
«Η εικόνα μας στα παιχνίδια ήταν καλή κόντρα σε δυνατές ομάδες. Μάλιστα, με την Alkmaar, η οποία ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε, κάναμε πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάποια γκολ. Έχουμε ακόμα χρόνο για να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια και έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.Αυτό που βλέπω, τόσο στις προπονήσεις όσο και στα φιλικά είναι ότι φέτος έχουμε καλύτερη ομάδα και σε αυτό βοηθάει ότι πολλοί παίκτες βρίσκονται στην ομάδα αρκετά χρόνια με τον ίδιο προπονητή».

Για τους προσωπικούς και τους ομαδικούς στόχους
«Όπως ανέφερα φέτος θα εμφανιστούμε καλύτεροι και είμαστε ικανοί για μεγαλύτερα πράγματα από αυτά που καταφέραμε πέρσι. Έχουμε καλούς παίκτες, καλό σύνολο και μπορούμε να πάμε ψηλά. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα περισσότερο από πέρσι. Σημείωσα πέντε γκολ φέτος θέλω να βάλω περισσότερα. Σημαντικό για εμένα είναι να παίξω σε όλους τους αγώνες, όπως την προηγούμενη περίοδο».

Ένα μήνυμα για τους φιλάθλους
«Θέλουμε τους φιλάθλους μας στο γήπεδο, γιατί τους χρειαζόμαστε. Η παρουσία τους είναι σημαντική, μας δίνουν δύναμη να παίξουμε ακόμα καλύτερα. Θέλω να πω στους φιλάθλους ότι φέτος θα δουν μια πολύ καλή ομάδα που θα τους προσφέρει καλό θέαμα. Όλοι μαζί θα πάμε πιο ψηλά τον Εργοτέλη».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook