Λέγεται Δημήτρης Γκαργκασούλας και είναι 26 ετών – Ανάμεσα στα θύματα και ένα παιδί – Τραυματίστηκαν 25 άτομα, ένα μωράκι 3 μηνών δίνει μάχη για τη ζωή του – Νωρίτερα ο δράστης μαχαίρωσε τον αδερφό του!

Ελληνικής καταγωγής είναι ο άνδρας που με το αυτοκίνητό του σάρωσε πεζούς στη Μελβούρνη προκαλώντας το θάνατο τριών ανθρώπων, ανάμεσα στους οποίους και ένα παιδί. Οπως έγινε γνωστό, νεκροί είναι ένας άντρας και μία γυναίκα περίπου 30 ετών και ένα παιδάκι. Και οι τρεις χτυπήθηκαν σε διαφορετικά σημεία της οδού Bourke και δεν σχετίζονται μεταξύ τους.

Ο δράστης ονομάζεται Δημήτρης Γκαργκασούλας (James “Jimmy” Gargasoulas), είναι 26 ετών και ζούσε στο Windsor, όπου πριν ξεχυθεί με φονική μανία στους δρόμους είχε μαχαιρώσει τον αδερφό του. Ο Γκαργκασούλας έχει ιστορικό βίας, χρήσης ναρκωτικών και προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία άνοιξε πυρ εναντίον του και τώρα νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ συνεργάζεται με τις αρχές.

Συγγενής δήλωσε σε αυστραλιανά ΜΜΕ: «Ο Jimmy ήταν πάντα κακός άνθρωπος. Οταν είδα στην τηλεόραση τι είχε συμβεί, ήμουν σίγουρος ότι ήταν εκείνος».

Ο οδηγός έριξε από πρόθεση το αυτοκίνητό του πάνω στους πεζούς οδηγώντας με τουλάχιστον 60 χιλιόμετρα. Από την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου τραυματίστηκαν επίσης συνολικά 25 άτομα, εκ των οποίων οι 5 σοβαρά. Ανάμεσα στους τραυματίες που δίνουν μάχη για τη ζωή, είναι ένα μωρό μόλις 3 μηνών και ένα παιδάκι 2 ετών! Επίσης τραυματισμένα είναι δύο παιδιά ηλικίας 9 και 12 ετών.

Βίντεο ντοκουμέντο με το αυτοκίνητο να σαρώνει τους πεζούς πάνω στο πεζοδρόμι

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook