Η Τατιάνα Στεφανίδου απαντά στη μήνυση που της έκανε για συκοφαντική δυσφήμιση ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λαγός.

Σε έντονο τόνο η γνωστή δημοσιογράφος με κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της TLife διαμηνύει: «Δεν σας φοβάμαι. Σήμερα θα είμαι και πάλι μάχιμη και έτοιμη να καταγγείλω το άδικο, να προστατέψω τους αδύναμους και να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου. Γιατί η Δημοκρατία, δεν θα σας αφήσει να μου στερήσετε το δικαίωμα αυτό».

Το κείμενο της Τατιάνας Στεφανίδου όπως δημοσιεύτηκε:

Ένα περιπολικό έξω από το σπίτι μου για ώρες κι ένα έξω από το Έψιλον μέχρι τα μεσάνυχτα. Ούτε η Πόλα Ρούπα! Η αστυνομία με αναζητούσε για να με συλλάβει κατόπιν μήνυσης του υπόδικου Χρυσαυγίτη βουλευτή Λαγού. Αιτία η κριτική που του άσκησα στην εκπομπή μου για την βίαιη εισβολή αυτού και των συντρόφων του σε σχολείο του Περάματος. Την είδηση προέβαλαν όλα τα Μέσα και εκδόθηκε την ίδια μέρα καταδικαστική ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας. Η στοχοποίησή μου λοιπόν από το Ναζιστικό μόρφωμα προφανής. Η μήνυση δεν ήταν παρά μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσής μου.

Με αναρτήσεις τους στον ιστότοπο της Χρυσής Αυγής, κατήγγειλαν ότι κρύβομαι μέχρι να παρέλθει το αυτόφωρο. Ζητούσαν λυσσαλέα να τηρηθεί η διαδικασία, να συλληφθώ και να περάσω τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα. Αλήθεια ο Κασιδιάρης πού ήταν όταν τον έψαχναν να τον συλλάβουν για το ξύλο στη Λιάνα;

Ο Κασιδιάρης χτύπησε γυναίκα, ο Λαγός έσπρωχνε την πόρτα του σχολείου – όπως κατέγραψαν οι κάμερες – σε γυναίκες κατά πλειοψηφία μανάδες και καθηγήτριες, που του ζητούσαν να απομακρυνθεί. Επέλεξε εμένα, μια γυναίκα δημοσιογράφο να μηνύσει.

Θέλω λοιπόν να σας διαμηνύσω ότι αν και γυναίκα… φοράω συχνά παντελόνια. Δεν σας φοβάμαι. Σήμερα θα είμαι και πάλι μάχιμη και έτοιμη να καταγγείλω το άδικο, να προστατέψω τους αδύναμους και να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου. Γιατί η Δημοκρατία, δεν θα σας αφήσει να μου στερήσετε το δικαίωμα αυτό.

Πολλά ευχαριστώ σε όλους για τη συμπαράσταση και τα μηνύματα αγάπης.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook